[分開簡單] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

你廢d 坐定定係到屌打我地

我今晚放棄咗我打機嘅時間

唔想打 由佢搵返我個日開始 成個人提唔起勁 做乜都無心情

i know that feel
以前就算幾唔開心開著部電腦 都可以開開心心咁玩一日
依家

之前分手個排 仲會鳩下鳩下咁出街 迫自己面對群眾 等自己唔好成日屈係屋企到
但係過左成年佢無啦啦搵返我 唔知點解仲sad過之前分手個陣

迫自己面對群眾逃避呢份感情
定係 後者坦承面對自己對佢感情

到底 邊樣先係好事

我選擇前者係因為我已經做左後者既事俾佢睇
但係佢都無動於衷 我實在無辦法 我只可以做好我既本份
而我既本份就係我要對自己好好 因為已經無人會再好似佢一樣 對我咁好了

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒
一個呢就係完全冇朋友唔出聲嘅
另一個呢系有朋友但都係唔出聲 仲要係自我中心
性格都係毒 可以一個月都唔出一次街 又唔會打扮 次次都係u記t 長褲加波鞋

依d正喎

佢仲叫我唔好着到咁靚
梗係啦着到同佢都唔襯
為咗配合佢哋我同佢哋出街都好頹廢
但同朋友出街就會打扮下 佢哋又問你着到咁靚做咩

拖住佢出街會唔會見到人用''毒撚都可以拖住靚女(MK妹)''既眼神望住你地兩個

你就MK妹 我又唔太在乎人哋嘅眼光
佢覺得舒服鍾意咁着咪得 我都冇刻意要求佢哋着啲咩 唔想咁奇怪咪着到好似同佢同級咁 睇落會冇咁奇怪

咁又係 同佢一齊行 淨係會望住佢咋嘛

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒
性格都係毒 可以一個月都唔出一次街 又唔會打扮 次次都係u記t 長褲加波鞋

依d正喎

我係第一種
唉 無朋友真係好慘

唔知點解呢好鍾意聆聽讀撚嘅心事
每次佢哋同我講我都好認真聽
好似了解到佢哋不為人知嘅一面咁

唔怪得成日溝到毒撚
毒撚好易動情
但好奇問下

自己扮哂大師咁 聽日咪又係做死狗

食屎啦
聽日瞓醒一定追住你嚟屌打

好啊 我去返過去個幾post到quote返你d野黎bin你c
睇下邊個死先

係咪咁呀
你食緊左屎未?

今日無食到 佢flirt左我 有軍糧
唔知係瞓得太多定做乜野
頭好痛
唔知係瞓得太多定做乜野
頭好痛

快d繼續訓
我都想訓了 晚安 各位唔好咁夜

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒

依d正喎

我係第一種
唉 無朋友真係好慘

唔怪得成日溝到毒撚
毒撚好易動情
但好奇問下

證明個兩個係偽毒

係真毒

依d正喎

我係第一種
唉 無朋友真係好慘

唔怪得成日溝到毒撚
毒撚好易動情
但好奇問下

兩個case我都覺得好矛盾
唔知係瞓得太多定做乜野
頭好痛

快d繼續訓
我都想訓了 晚安 各位唔好咁夜

早抖
仲推緊

係真毒

依d正喎

我係第一種
唉 無朋友真係好慘

唔怪得成日溝到毒撚
毒撚好易動情
但好奇問下

可唔可以解答下我 佢哋係咩心態

依d正喎

我係第一種
唉 無朋友真係好慘

唔怪得成日溝到毒撚
毒撚好易動情
但好奇問下

結論 兩個我都淨係理解到一半

我係第一種
唉 無朋友真係好慘

唔怪得成日溝到毒撚
毒撚好易動情
但好奇問下

我都覺得好奇怪 點解你唔想冇咁大壓力唔係調整自己嘅行為 雖然我唔介意俾佢管 但係佢因為管得太嚴好大壓力而選擇左離開

因為第二個覺得全世界圍住佢轉 對住佢我連呼吸都係錯

唔怪得成日溝到毒撚
毒撚好易動情
但好奇問下

我都覺得好奇怪 點解你唔想冇咁大壓力唔係調整自己嘅行為 雖然我唔介意俾佢管 但係佢因為管得太嚴好大壓力而選擇左離開

毒撚係奇怪啲
想知兩個一齊左幾多

唔怪得成日溝到毒撚
毒撚好易動情
但好奇問下

毒撚係奇怪啲
想知兩個一齊左幾多

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

i know that feel
以前就算幾唔開心開著部電腦 都可以開開心心咁玩一日
依家

之前分手個排 仲會鳩下鳩下咁出街 迫自己面對群眾 等自己唔好成日屈係屋企到
但係過左成年佢無啦啦搵返我 唔知點解仲sad過之前分手個陣

巴打同我好似,又係俾人拖住咁,又搵你狂傾心事,不過我攤左牌叫佢唔好搵我lu,放手啦,其實心底都知無乜機

毒撚係奇怪啲
想知兩個一齊左幾多

好痴情

毒撚係奇怪啲
想知兩個一齊左幾多

好痴情

唯一辦法就真係以後咪再咁上心

其實我真係一個大仆街黎

點解冇人欣賞我
係咪要做臭雞俾人屌先有人要
其實我真係一個大仆街黎

女人唔壞男人唔愛 反之亦然
對人好通常都係畀人飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞