[分開簡單] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

點解冇人欣賞我
係咪要做臭雞俾人屌先有人要

俾啲時間啦 總有人會欣賞你
總好過好似我咁 曾經有人欣賞自己但無珍惜
其實我真係一個大仆街黎

女人唔壞男人唔愛 反之亦然
對人好通常都係畀人飛

我都覺
對依家呢個好過個ex,但係個結果
喂 有蚊 搞到訓唔到
你地仲回緊 痴線5點喇
喂 有蚊 搞到訓唔到
你地仲回緊 痴線5點喇

邊瞓得著喎
其實我真係一個大仆街黎

對人好通常都係畀人飛

我都覺

你以為等現任好d 就可以補償返自己心入面對唔到ex好好既遺憾 以為可以吸取教訓 覺得ex離開你係因為你對佢唔夠好 所以對現任必須要更加好
但事實:人係犯賤 你唔賤 佢唔會愛你
其實我真係一個大仆街黎

對人好通常都係畀人飛

我都覺

你以為現任好d 就可以補償返自己心入面對唔到ex好好既遺憾 以為可以吸取教訓 覺得ex離開你係因為你對佢唔夠好 所以對現任必須要更加好
喂 有蚊 搞到訓唔到
你地仲回緊 痴線5點喇

拍死佢
喂 有蚊 搞到訓唔到
你地仲回緊 痴線5點喇

邊瞓得著喎

我真係訓 好攰 唉 好頹廢
喂 有蚊 搞到訓唔到
你地仲回緊 痴線5點喇

拍死佢

用火攻
喂 有蚊 搞到訓唔到
你地仲回緊 痴線5點喇

邊瞓得著喎

我都瞓覺 早抖
喂 有蚊 搞到訓唔到
你地仲回緊 痴線5點喇

邊瞓得著喎

我都瞓覺 早抖

晚安
其實我真係一個大仆街黎

對人好通常都係畀人飛

我都覺

你以為現任好d 就可以補償返自己心入面對唔到ex好好既遺憾 以為可以吸取教訓 覺得ex離開你係因為你對佢唔夠好 所以對現任必須要更加好

但係其實佢賤過我 所以我先咁愛佢
落左山

又返黎啦
開始新一日叫春

但係呢 我想講 佢唔係缺朋友 佢大把fd 有男有女 有交到心 有交唔到心
點解仲要搵我

可能你愛佢 佢知道佢搵你 你永遠唔會唔理佢

我既愛唔可以包容到佢咁樣撚我法 對唔住
我係一個人 我都有感覺 我會痛 我會覺得難受 我會喊
痛到頂唔順嚴重影響我既日常生活個陣我就會放手

講就大聲 一年後你又咪搵返人
你忘記咗一年前佢比你嘅痛苦啦咩

屌你 又bin c 好撚痛啊
你夠搵返佢啦 你唔記得左佢點樣分你手喇咩 你講

記得 仲係好痛添 不過應該未痛到迫我出手block佢
所以依家咪等佢再折磨多我一陣囉 反正一早都已經有十幾刀啦 唔差在俾佢補多兩刀

佢就生日
點解要係佢生日前同我分手
講好幫佢慶祝架...

可能你愛佢 佢知道佢搵你 你永遠唔會唔理佢

所以依家咪等佢再折磨多我一陣囉 反正一早都已經有十幾刀啦 唔差在俾佢補多兩刀

喂 有蚊 搞到訓唔到
你地仲回緊 痴線5點喇

我懷疑我養緊蚊
朝朝起身都多一粒"蚊爛"

落到山就落啦
佢就生日
講好幫佢慶祝架...

過幾日生日 好希望佢喺我生日既時候覆我
仲係ff緊佢會返轉頭
唉好辛苦 好想請sick leave

佢就生日
講好幫佢慶祝架...

過幾日生日 好希望佢喺我生日既時候覆我
仲係ff緊佢會返轉頭

我都等緊佢返轉頭
但係我自己唔好在先所以令佢想分手 好內疚
我嘗試緊約佢去街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞