[分開簡單] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
食野先 真係好餓

218 五個零, CALL 我啦
食野先 真係好餓

不如大家一齊開電視睇皆大歡喜 做緊
食野先 真係好餓

218 五個零, CALL 我啦

g
hello各位,第一次入黎,好想呻 有無人肯聽肯比意見

有件事想徵求各位巴絲打意見
https://lihkg.com/thread/334243/page/1?ref=ios

呢單野 唔好意思長左啲,我想問我會唔會仲有機會
我返來啦

一出聲就無晒人

準備訓

訓啦訓啦, 留我一個人係到啦

我咪係到囉

你走啦......山頂唔岩你

做乜要趕我 同是天涯

秋名山得一個車神, 就係我
好辛苦
好辛苦

唔係你地經歷幾多野既問題 去到分手呢一刻 你地同千萬對情侶無分別
如果你真係有你所講咁了解佢,你就唔會開post啦

呢位巴打講得好啱其實
好辛苦

唔係你地經歷幾多野既問題 去到分手呢一刻 你地同千萬對情侶無分別

呢位巴打講得好啱其實

我明,但我只想知自己仲會唔會有機會救到呢段感情,至少暫時睇落係佢逼自己放手咁
好辛苦

呢位巴打講得好啱其實

我明,但我只想知自己仲會唔會有機會救到呢段感情,至少暫時睇落係佢逼自己放手咁

打比佢老母問問?
好辛苦

呢位巴打講得好啱其實

打比佢老母問問?

我問左佢好多次,次次都扯開話題,一味叫我加油努力 佢連自己個仔都唔肯答
我返來啦

一出聲就無晒人

準備訓

訓啦訓啦, 留我一個人係到啦

我咪係到囉

你走啦......山頂唔岩你

做乜要趕我 同是天涯

秋名山得一個車神, 就係我

ff
食飽返黎喇 想飲可樂 但覺得好肥
唔知若干年後 而家係呢個po既我地會點呢

可能都仲係咁sad 不斷放手同放唔到之間徘徊

我到依家都唔知點好

其實你講下佢有咩好 值得你咁樣做先
或者你諗住佢有幾差先 mark低佢d仆街野

我估得佢肯全心全意咁愛我 唔介意我依家條件無佢咁好 定係我太傻 其實一定會有另一個人肯接受我 同埋我好執著 淨係想同佢兌現承諾
佢有咩唔好?脾氣差 佢肯為我改
如果要數就真係差啲比左帽我戴 真係諗唔到

一樣

https://lihkg.com/thread/334243/page/1?ref=ios

但今日已經分開左一個星期 原因係呢一年我懶左,同埋佢講左好多年想要既浪漫我都無比到佢,而令佢對我既感情一日比一日淡。

你有無同佢講過自己內心既感受
好辛苦

呢位巴打講得好啱其實

打比佢老母問問?

我問左佢好多次,次次都扯開話題,一味叫我加油努力 佢連自己個仔都唔肯答

點解要咁!?
好耐冇見 之前有幫手安慰過巴絲 但改左名

咩名

咩名

我愛gfriend

咩名

一開頭靠好彩分手呢首歌好返嗰位禽獸

原來一路以為自己好返

幻覺黎 只要一提起 講講下會喊

但今日已經分開左一個星期 原因係呢一年我懶左,同埋佢講左好多年想要既浪漫我都無比到佢,而令佢對我既感情一日比一日淡。

我講過我好後悔,我會改。但佢只係話已經太遲了
好辛苦

呢位巴打講得好啱其實

打比佢老母問問?

點解要咁!?

想知佢叫我努力會唔會有含意係入面
如果唔係打探到佢其實都唔想分手,仲喊到七彩咁同佢媽講,我諗我唔會咁辛苦
依加屋企大部份既野都係佢送/同佢一齊買,上至衫褲鞋襪,下至面霜洗面奶 每用一樣野個心都痛一次
分手並唔可怕,分左手個ex 重妳似之前日日揾你,但佢已經識左另一個,真係好恐怖。

我講過我好後悔,我會改。但佢只係話已經太遲了

有心唔怕遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞