[分開簡單] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
又係時候入黎圍爐

好耐無見

斷斷續續瞓到夜晚6點
出街拎完野寄順豐俾佢,返屋企瞓到依家

6點 我通一日最多都係訓到4點

其實斷斷續續醒下,應下佢,又瞓一陣咁囉 都唔係直接瞓死到6點既

唔洗食野咩

無啊,兩三日無食過野,淨係飲過下水
完全無胃口

失戀真係減肥既好幫手

毒無人鐘意架 算吧啦

4個 屌你

你食屎

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒
唔想訓
但6點就要起身返工

通頂

你唔使返工?早啲瞓對身體都好啲
其實都唔早

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

你廢d 坐定定係到屌打我地

我今晚放棄咗我打機嘅時間

佢flirt我都叫做俾左軍糧我
開心

去當兵啦 呢度唔啱你

要唔要一齊

我唔做兵架 叫佢含撚啦
做佢老母兵

講左就兇狠 如果尋晚你EX覆返你 佢學我EX咁撚你 你咪一樣會受

唔接受比人撚 好似冇咩俾人撚嘅經驗
因為佢係唯一一個我會返轉頭嘅ex

好想bin你c
算啦都係 其實注定行唔到落去 唯有係依到停啦

同緊你自己講啊?

順便同埋你講 屌你 我都無bin你c 反而仲咁對我
唔想訓
但6點就要起身返工

通頂

其實都唔早

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

仲有心情打機
唔想訓
但6點就要起身返工

通頂

其實都唔早

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

唔想打 由佢搵返我個日開始 成個人提唔起勁 做乜都無心情

好耐無見

斷斷續續瞓到夜晚6點

其實斷斷續續醒下,應下佢,又瞓一陣咁囉 都唔係直接瞓死到6點既

唔洗食野咩

完全無胃口

失戀真係減肥既好幫手

一講減肥
我諗起佢每次都叫我增肥
我身為一個男性
無50kg

4個 屌你

你食屎

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒
一個呢就係完全冇朋友唔出聲嘅
另一個呢系有朋友但都係唔出聲 仲要係自我中心
性格都係毒 可以一個月都唔出一次街 又唔會打扮 次次都係u記t 長褲加波鞋

好耐無見

斷斷續續瞓到夜晚6點

唔洗食野咩

完全無胃口

失戀真係減肥既好幫手

一講減肥
我諗起佢每次都叫我增肥
我身為一個男性
無50kg

識飛

通頂

其實都唔早

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

i know that feel
以前就算幾唔開心開著部電腦 都可以開開心心咁玩一日
依家

4個 屌你

你食屎

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒
性格都係毒 可以一個月都唔出一次街 又唔會打扮 次次都係u記t 長褲加波鞋

依d正喎

通頂

其實都唔早

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

仲有心情打機

屌你 打下機都唔得
其實我已經慣左 覺得冇咩特別

通頂

其實都唔早

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

你食屎

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒

依d正喎

我係第一種
唉 無朋友真係好慘

通頂

其實都唔早

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

依家

之前分手個排 仲會鳩下鳩下咁出街 迫自己面對群眾 等自己唔好成日屈係屋企到
但係過左成年佢無啦啦搵返我 唔知點解仲sad過之前分手個陣

通頂

其實都唔早

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

自己扮哂大師咁 聽日咪又係做死狗

你食屎

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒

依d正喎

佢仲叫我唔好着到咁靚
梗係啦着到同佢都唔襯
為咗配合佢哋我同佢哋出街都好頹廢
但同朋友出街就會打扮下 佢哋又問你着到咁靚做咩

你食屎

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒

依d正喎

我係第一種
唉 無朋友真係好慘

唔知點解呢好鍾意聆聽讀撚嘅心事
每次佢哋同我講我都好認真聽
好似了解到佢哋不為人知嘅一面咁

你食屎

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒

依d正喎

佢仲叫我唔好着到咁靚
梗係啦着到同佢都唔襯

拖住佢出街會唔會見到人用''毒撚都可以拖住靚女(MK妹)''既眼神望住你地兩個

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

食屎啦
聽日瞓醒一定追住你嚟屌打

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

依家

之前分手個排 仲會鳩下鳩下咁出街 迫自己面對群眾 等自己唔好成日屈係屋企到
但係過左成年佢無啦啦搵返我 唔知點解仲sad過之前分手個陣

迫自己面對群眾逃避呢份感情
定係 後者坦承面對自己對佢感情

到底 邊樣先係好事

我放緊假 等開學 姐姐
早訓唔到 日夜癲倒哂

原來大家都係廢青

食屎啦

好啊 我去返過去個幾post到quote返你d野黎bin你c
睇下邊個死先

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒

依d正喎

佢仲叫我唔好着到咁靚
梗係啦着到同佢都唔襯

拖住佢出街會唔會見到人用''毒撚都可以拖住靚女(MK妹)''既眼神望住你地兩個

你就MK妹 我又唔太在乎人哋嘅眼光
佢覺得舒服鍾意咁着咪得 我都冇刻意要求佢哋着啲咩 唔想咁奇怪咪着到好似同佢同級咁 睇落會冇咁奇怪

毒撚唔識飛人

屌你咩有兩個飛我囉
我比毒撚飛呀 我屌

證明個兩個係偽毒

係真毒

依d正喎

佢仲叫我唔好着到咁靚
梗係啦着到同佢都唔襯

我都幾鐘意咁其實

食屎啦

好啊 我去返過去個幾post到quote返你d野黎bin你c
睇下邊個死先

係咪咁呀
你食緊左屎未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞