【星期三7點摩士公園】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDXXV

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
係因為皇馬最後嗰季
奧燒喂到牙朗飽到嘔
唔會買返25仔
有奧燒同位置根本就藉口
雲加會心軟
無奧燒應該會買法比喇
好多豬迷話豬蛇好勁架
係 李城果年就真係造比佢 冇人記得足總黑哨好多場比佢

爺爺講過25法同亨利case唔同
佢唔會俾球員係球會自出自入
加上又有卡叔
最後直路係熱狗同李城爭
係最後果輪熱狗柒先嘔埋個第2出黎
阿狗好似30輪前已經收咗皮
下年完約,斷估西咸唔會咁癲比佢下年 free 走
雙殺完李城都仲差咁多分真係冇得賴
李城真係有now or never呢種心態
其實auba 依家去左邊
仲係車仔 出緊糧定已經走左
好似好耐冇聽過佢個名
我廠今年都有
諗返起就係呢一日開始做阿狗
嗰陣成日傳買希古恩同賓周馬買到是但一個都可能重奪左
Auba入巴塞更衣室 激嬲車仔勢解約

Now Sports 奧巴美揚在西班牙國家打吡後,被發現身在舊東家巴塞隆拿的更衣室內,與一班舊隊友慶祝勝利,據悉車路士不悅,欲完季後與這位遭雪藏的前鋒提前解約。
自2月尾後就未有再替車路士上陣的奧巴美揚(Pierre-Emerick Aubameyang),在巴塞隆拿周日反勝皇家馬德里2:1賽後,據悉出現在舊東家的更衣室內,還與費蘭托利斯等人合照,而且在照片中也笑得燦爛,彷如仍身處當中。

據悉車路士不滿奧巴美揚高調探訪巴塞,加上他已在隊內失寵,所以計劃完季後就與這位加蓬前鋒解約。奧巴去年夏天才由巴塞上「車」,但簽下他的前主帥杜曹已經離開球隊,現任主帥樸達則將他投閒棄置,而且自從今月4日對列斯聯後,再沒有出現在大軍名單。

不過,車路士不選擇這一刻與奧巴終止合約,是因為怕前線未必夠人用,特別是賽程愈來愈頻密,留他在陣是為了應付有可能出現的緊急情況。西班牙傳媒則認為,奧巴敢這樣高調進入巴塞更衣室,是因為球會已打算今夏重簽這位前鋒,但就要求他減薪以通過財政條例。

老老實實
有冇人對山狗狗盟興奮多過奧燒加盟
人財兩失
希古恩唔敢講
大賽腳軟
斜恩好廢喎
呢日之後到宜家都無簽過一個球員有星味過佢
疤狗咁樣一賣一買又慳左唔少人工
佢唔夠燒咁有星味
又出呢招
個陣興奮既係終於有人食到燒既助攻
到後尾玩到只有燒山互傳
都反映到個陣叔叔管理球員已經唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞