【星期三7點摩士公園】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDXXV

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
黑色美斯
差d唔記得有呢條友
國際賽期後 派對會唔會又搞到返嚟冇態
老公狗
我地有d人未曾忘記 𣎴能忘記。
比比

下個係咪到Saka俾人毒打
得2&b冇job
認輸了
原來有做過隊友
Xhaka 2016 黎
辛洛高2017 先走
達出於藍 而勝於藍
之前睇日本啲文化研究學者講,人人都可以即興拍片、映像隨時隨處可得既年代其實就等同紀錄片世代,不停拍紀錄片根本係大勢所趨
應該唔會有咁啱用既棄將可以執啦
達蛇應該係重心係挖人地主力
今晚真唔真 好驚著左衫到比人撚狗
笠件T係出面扮路過睇下咩料先
好彩你哋唔知係幾號場
三號場呀嘛
記得帶$5
City have not failed to beat Arsenal in a Premier League encounter since April 2017. You have to go back to December 2015 for the last time Arsenal came out on top in the league.

In fact, we didn’t beat Arsenal in any competition between 1991 and 2006 as they sought title after title and we battled through relegations, promotions and everything in between.
佢落地算慢 預判能力都還好 印象中未救過12m
不過學你咁講 用波真係好太多 另外單刀 出迎都快 好多時啲單刀都救到
真係PTSD,最怕傷
我冇迷錯球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞