[ Real Madrid, Very interesting!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
唔係講笑呀, 皇馬聯賽點弱都好, 一踢歐洲賽就有加乘
安76直頭睇住你黎食
重點係樸狗戰術廢
即場換人又例鳩
點同肥安玩
16強射個12碼已經唔敢睇
仲旨意佢會同個拎左N咁多歐聯+聯賽既安76玩
揸住大火 黑鳩 細查
你前邊入1球
轉個撚頭失番2粒
幸蛇啲9up都咁認真
講開又講 點解疤咁撚柒都有聯賽攞
佢聯賽穩定咁贏咪拎
天神哥carry
我今季對樸蛇只係得兩個小小既要求:
1. 歐聯贏多5場波
2. 英超作客和/贏 阿仙奴

其餘輸哂都收貨
前者易啲,後者佢攞聯賽嚟仲實驗就難少少
我今季對樸蛇只係得兩個小小既要求:
1. 歐聯贏多5場波
2. 英超作客和/贏 阿仙奴

其餘輸哂都收貨
前者易啲,後者佢攞聯賽嚟做實驗就難少少
沙爹
老老實實,其實我明Potter 換人既心思

贏緊1球換多個中場守波(Gallagher)

人地高空轟炸就換隻米9龍虎切入黎頂波

Felix 唔夠高換Cllm 有1米86,Fofana抽筋就換細查米9頂埋佢

其實佢咁換都無錯,你睇d中下游對強隊偷到雞都係咁換博守到最後

所以我唔明屌Potter 換人係想點? 你expect佢可以做乜?

白禮頓一直只係一支踢得好睇少少既中游隊,今季叫勁少少開季贏到幾場就比你地幻覺佢係班霸領隊? 作為領頭人既potter 一直都只係中游教練,佢有尋日既決定係正常的。

你要求potter 去用強隊思維去dominate對手守住勝局就好似叫田雞扮周星駞咁,做唔到架。
歐聯輸二贏三我都ok
不過最尾嗰場一定要贏
真係好癲,上咁耐都唔知,leon 寶清 幸sir 三條友擺明引傻仔去回應
同鍠掉轉,一個淨係識打本土賽,一個打歐賽
洗600m
要求咁細
4月開始全勝先收貨
有無人睇到某d錯別字好撚燥
https://lih.kg/3338203

你係車post大傻仔
乜撚野引傻仔覆呀
Reims終於斷咗不敗
仆街上榜
我志在9up
冇諗住釣人
講得幾好
其實我本來仲想讚隊波開始有隊型,點知失兩球垃圾波

https://www.facebook.com/100063816887880/posts/pfbid022FdjEEwgchAmAMc7fdMHKNFoGT6QUpQqj3LYXAzJCUJmBFNRFJWikZg23hrQaCmrl
算係咁
對面聯賽第二
比啲時間樸sir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞