[ Real Madrid, Very interesting!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
杜曹以為會跟車狗在一起很久,就像一架加滿了油的飛機一樣,可以飛很遠,誰知道飛機中途會轉站。
每個人都會經過這個階段,見到一座山,就想知道山後面是什麼。我很想告訴拓保利,可能翻過山後面,你會發現沒什麼特別。回望之下,可能會覺得這一邊更好。但我知道他不會聽,以他的性格,自己不走過又怎會甘心?
屌,唔好成日改杜琪峰,王家衛電影對白
狸!
狸!
狸!
保前4打歐聯 VS 干爹解約金?

雖然熱狗出到去都係柒,但筆錢好撚和味…
冇打好耐喇…
70m加隻盧
加埋猛
其實請得干地就預咗有哩一日…
直接猛+盧換菲
5贏局面
對熱愛權鬥既人黎講梗係個5m 解約梗要好多,咩杯咩錢球隊啲咩完全唔重要,之前炒摩、甚至佢自己咁多年功績都示範左,最重要又係光頭佬又嬴左場角力就得,但今次似乎5m 唔想比最後都係要比

有source 講佢地仲覺得佢地run 得好成功,根本所有野都係浮雲,利維感覺良好就夠,唔怪得佢之前仲有面堅持賣球會條件係要安排埋自己留任主席位,比起無杯,無佢既熱先係=nothing
猛+lkk+85m 換係幾多贏?
有冇朋友成日都開口埋口講電影對白?
https://lih.kg/3339072
PSG個陣越砌越廢 笑到仆街
早幾日見到個bench
干地走真係損失嘅係熱狗

買埋啲垃圾比干地話已經買左人
https://twitter.com/enzo13fernandez/status/1637968352130789376?s=46&t=OqCqzECq18sf945UrWXwGw

國際賽期間限定,返黎又染返黑襯返球會既成績
上年洗過億算係咁啦
佢自己60m買67臣又唔關佢事?
回佣
想講不如出手買傾
啲對白比佢改到柒曬
低價賣俾獌都唔賣俾你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞