[ Real Madrid, Very interesting!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
離開車路士下場:天神朗哥佐仔迪加盧蛇輪住捧盃
食屎狗
盧蛇琴日又入左致勝一球
安囝
Graham Potter says Chelsea will look to play an in-house friendly during the international break help N'Golo Kante build up match fitness.
Hudson-Odoi has been an unused sub for 5 games in a row
過咗三十就開始成日傷。其實佢咁體力化嘅打法,根本一老咗就好難打番起。佢人工咁高,好心有價就好快手放/唔續約。

本來諗住長簽薩卡利亞做接班人,點知又係十字軍嚟。
當巴舒亞伊一樣,有價唔賣,依家變水貨
每次我失分的時候我都會去跑步,因為跑步能夠把我體內多餘的水分蒸發掉,那樣比較不容易流淚。
拓保利話想轉下口味,都啱啊,宵夜都有咁多選擇,何況係教練?好地地杜曹,換乜野波特?
女子足總盃得返獌狗一隊對手🤔🤔🤔
你不要傷腦筋啦,阿曹。有哪個不貪呢?我年輕的時候,也想過連任,但是叔父輩跟我說,要退就退得漂漂亮亮,老了,還有人尊重。做見不得人的事,死路一條。下一屆當家,是graham了。
收嘢啦柔狗 你會跑步?
收嘢啦柔狗!
收嘢啦柔狗!
個地下有冇事?
明顯係我地走寶
薩卡利亞不嬲都十字軍
點會係點知
祖狗唔要既人都j
似特登避國際賽
但同時變咗佢又冇得為法國首次上陣
佢似著晒裝備po story打卡嗰啲
Mattia Zaccagni vs Roma

Goals: 1
Dribbles (succ.): 7(6)
Key passes: 1
Fouls won: 4
Duels (won): 18(12)

牠跑到仆街
碌仲快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞