[ Real Madrid, Very interesting!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
宜家中下游仲炒得快過我地,但換完又無咩分別,好啲既chur 完道氣就炒,唔好就再炒
睇人地隊入波易過食生菜
我地撲sir 個位穩到仆街
組織好就會易d入波

尋日我地兩球某程度係靠對家送禮
法律: Kepa Arrizabalaga's errors against Everton cost his side all three points and illustrated they need top-class keeper they can depend on
大家記唔記得對上一次聯賽排第10,下一年係排第幾?
今年排第10,下年我地book定巴士搞巡遊都得
第一球其實我地咁攻法對面一定會犯呢d 錯
唔可以話送禮既
好似鏝利個d 壓住踢對面受壓咪易犯錯
尋日唔係隻達哥咁神勇對面一早輸左

其實進攻係有個形但走位互動可以再進步
最錯係入完波d 調動
唔係話幫kepa 根本ederson 都係咁上下可能更廢
kepa 優點係用波好
但狀態好波動時好時壞
但傳個d 龍都唔見得幾好
除非換利個龍/25圖
唔係換黎都晒氣
MM換Felix 點睇
雖然風向轉左唔搞住一號龍先,但夏天應該都係會20-30m 買個龍同kepa 競爭
咪上半季同近幾場嘅分別
不過要貼多30m由廢人換件雞肋
MM上兩季其實okay
唔肯續約已經out of equation,係睇搵咩人代
就算肯續我都唔覺樸狗有能力點得返醒佢
Saka 馬基利利餵親都入左八成
講到尾都係把握力問題
正常琴日上半場應該入一粒
意甲 sarri對摩daddy
火化又拉傷
對皇收得皮
咁又至少兩三個星期,睇下對蝗佢出唔出到啦
Welcome back 干狗?
我哋對列狗閪住贏
俾返英超冠軍我哋
大火75m呢個出賽率真係水到癲
仲問點解出細查果d肯收皮未
請完個hamstring專家 係咪可以醫快啲
出細查唔係問題
係細查出問題
後備料都預左水準唔穩定
定係車狗覺得所有後備都要有正選級數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞