34歲先黎負債3百幾萬,係咪得老破呢條路?

251 回覆
398 Like 223 Dislike
講多啲,條友係開公司,佢呃我話開公司要兩個董事先可以做某啲野,搵我做埋董事話只係掛名,點知原來係無限公司,全部銀行數,不過銀行追數係外判俾追數公司搞…
唔解釋咁多,真心建議你請教下啲有外國籍既廢老
開埋你朋友名應該唔只得你一個擔保
人地找完數有層樓
樓主找完數有乜
幫佢還就一定係最on9
至於老破係咪就解決到你要問下律師先
傻仔做擔保人
樓主係 attention seeker
喺度鳩噏
同你講冇可能,呢d 民事野,差佬點會開file 詐騙

如果得既,銀行洗鬼咁多呆壞帳

你驚的就問多幾個律師

但短期有效方法:搬走潛水,銀行追數信打回頭

利申:算叫做收過數
按揭
B仔幫到你
你搵唔到72萬一個年 老破平到癲
一係破產一係學佢30幾歲點賺到咁多錢一係博盡借錢澳門推3口
一個經驗
我律師朋友話,因為間公司係兩個董事,佢走佬就一定係我上身,而宜家銀行追數,所以我已經係well informed,我走佬就係knowingly咁走數,反而條仆街仲可以話佢無收過通知。追數公司因為已經搵過我,所以我走佬就係犯詐騙
自己賭錢,投資失利,吃喝玩樂都無得好怨,最撚on9 就係呢d
請使用起底功能
唔會上身唔會詐騙 最多係上庭免費幫你破產
潘蘇通都係咁
屌咪起囉,我出過咩post你覺得係假膠啊?定呢句野係咩時候都啱用?
我都唔知可以點問,我朋友好老實話,你唔識人咁走去問律師呢啲野,人地一定揸老正唔教你點避
建議你搵多個律師問
笑撚死,董事得有限公司有,去公司註冊處搞,無限公司轉股係去稅局搞,完全唔明點解會信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞