有冇巴打去過呢間做激光脫毛?

162 回覆
2 Like 21 Dislike
我本身都想脫,睇完即刻驚咗,平時剃下就算
我本身果度無諗住脫
因為全身個plan抵D,俾咗錢無理由唔脫埋
剩係三角形應該唔會太痛既
男人老狗脫鬚
死基佬
通常會做埋前列腺按摩
啱晒樓主呢啲死基佬啦
你男人老狗又入咩撚野美容台?
基佬脫鬚又關你咩事, 死八婆
我冇入美容台喎
我喺係吹水台見到呢個post
做乜鳩 你第一日上連登?
所有post都會喺吹水台出現㗎啦,on9仔
見到朗豪坊就唔洗諗 sell到爆 Ching無謂曬時間
你cap果張圖都寫住美容台啦
我理撚得你係邊到見到, 你入左就入左
踩場明認囉, 男人老狗成個師奶咁

你匿埋係連連登吠有撚用
踩上去男士脫毛D鋪頭吠呀
使唔使俾埋鋪頭地址你?
邊間最平
我有話唔係入嚟踩場咩
串你就梗㗎啦
就係喺吹水台見到標題所以先入嚟留言
男人老狗走去脫毛就預咗被人串㗎啦
20 xxxxx?以前喺尖沙嘴淨係做脫毛好好,無sell,但搬咗去油麻地之後做埋美容就sell你美容,後尾頂唔順豪俾佢唔再去
有啲生得好快,上書剃完到下晝夜晚就生番晒出嚟,嚴麻煩先去脫,唔關基唔基佬事
你串人D詞彙好弱雞一D殺傷力都無囉
剩係顥示到你婆媽師奶on9
你咁man學D中東佬咁鬚都唔好剃
遮住你個毒撚樣呀
你咪又係剩係識得話我師奶
其實唔係剩係中東佬先留鬚,歐美好多鬼都留

Anal呢啲人妖樣啱你呀
以前睇過個post佢轉左手走左批人
其實專做男仔果兩間口碑都衰衰地, 又貴到仆街
你見識少唔好扮識野啦
D鬼佬留鬚大部份都係因為佢地剃完等於無剃
索性留長去順眼過成面鬚根呀

從來激光脫毛大把客係鬼佬
人地興鳩毛都脫埋方便俾條女含呀
係你地毛都唔多條既亞洲毒撚先會當D毛有寶
你留到人地鬼佬中東佬D鬚型咩
你留完明成隻生滋狗咁
咁你係因為鬚多所以先脫
如果鬚唔多剃搞掂啦使撚做激光
貪佢痛貪佢貴咩
我係focus脫全身永久既 $7000左右
如果你全身連唔應該有毛既位都有毛
foucus應該最平架la
但唔覺佢有其他Plan, 如果剩係脫少少位會唔抵
要睇你本身係邊類

樓上有另一個人都係foucus脫
我地一致認為平, 但服務唔周到, 環境有少少唔夠乾淨
仲有個女職員好惡死, 同埋預左保濕防曬咩都唔包
同埋呢間臨時甩底會入黑名單無得book一個月

脫毛做保濕係為左無咁痛, 同埋有咩紅呀敏感會快D退
防曬係因為做完激光你皮膚會好吸紫外光, 唔防曬會起班
咁脫鬚有冇邊間好
幫你唔到, 鬚我以前係A-Plus脫既
但聽朋友講A-Plus而家唔再接新客, 不過你可以打去問下
可能佢地覺得男仔客手尾太長, 太蝕

我而家就係focus脫全身
呢間有男治療師, 優點缺點上面有講
但係搵唔到佢有無剩係脫鬚既plan

我覺得剩係脫鬚可以參考隔離DXX係黑店個脫毛post
有D鋪頭可能肯做男仔客剩係脫鬚既話
(肩以下小腿以上聽講異性唔做得, 好似係法例問題)

但要注意佢地D Plan未必岩男人
好似A-Plus係8次之後轉做保養兩個月脫一次
但係男仔脫8次其實未必搞得掂
保養期第二個月會生返晒
巴打有冇脫加拿大同腳毛
會唔會俾熟人問你咩事脫毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞