有冇巴打去過呢間做激光脫毛?

155 回覆
2 Like 21 Dislike
講多幾句俾巴打們參考 其實係focus脫都幾有效 至少部分位置已經冇乜毛(手毛本身較多 所以呢part進度較慢)而且非常易約 一個月可以約到兩次 一次上身一次下身 當然如果啲staff嘅態度好少少同再細心啲就好

所以如果各位筆直有限 唔需要service 對衛生程度冇high expectation 係可以去focus脫
安全理由家用機唔會太大度數架
我以前試過唔work, 直頭毛都無甩
女士/毛量唔多先得
唔係特別少毛既男仔唔使諗

當然我係好多年前用既, 好似都係philips
而家科技有無進步就唔知la
你係唔係都俾果個女staff黑過面?
因為我都係全身分開兩日做
所以約係約半個月後
個八婆係咁話係一個月後先約得, 仲幾惡死吓
要幫我脫毛果個男仔出黎解釋返
果陣佢仲係中環舊鋪

舊鋪果陣個環境真係有少少唔乾淨
首先D牆都好老舊令人有少少不安
新鋪暫時感覺好好多

話說巴打你脫左幾多次
我去朗豪城間21laser
都ok 脫面 都效果明顯
so far 3次 上下唇都少左同生得慢左
個條友都話要預6 7次先無哂
3次有效咁勁, 你係唔係本身毛量唔算多?
好似本身啲女staff都唔太友善 但近期貌似好左少少 我全身計嘅話應該都做左六七次
我最近果次好似唔見咗果個女staff
中環舊鋪果陣得兩個女,而家多咗好多個
果次俾佢黑面係有啲嬲嬲地
不過幫我脫毛又唔係佢咪算囉
係咪肥肥地果個
我唔記得肥唔肥,因為之前無打針隔咗成年冇去,
巴打你有冇位佢話色素沉殿唔打得?
佢話我下體色素沉澱可能會灼傷
唔敢一次過同我打分開左四次
但我最後都冇灼傷
其實係咪好多人都係咁
我本身從來無覺得自己果度算黑
咁我又未試過 可能人人唔同
巴打你三角位到蛋蛋第一次脫已經一次過打曬?
打完有冇call白車
上唇d 鬚好粗 同勁黑
量正常
依家起碼似番個正常人先
有間美容院有自助果隻有無人試過
好似幾平好似8次卒業定點
我建議妳唔好上美容院
佢地係100%推你其他野,又話妳塊面乾脫唔到要保濕 一堆一堆
然後幫妳脫部機又係廢
我5000蚊都脫唔到毛
妳唔好哂無謂錢
佢地個d咩美國機大陸機歐洲機

吹架咋 我好彩叫呃得唔多
幾千銀豪比佢

真係無用,同埋佢地唔會有個上限,佢地會無止境咁推妳買,何必上去做水魚呢

伸利 淘寶個d脫毛機都係唔洗買都係廢

脫毛你可能要比好貴個d先可能有效 我覺得2萬至5萬個d可能得

細間個d垃圾真係算 純粹釣魚公司來
果間我幾岩岩開果陣有打過去問
但當時佢地未請到男治療師

睇返佢地收費其實無話特別平
要睇你自己毛量同目標
如果你你一般毛量既男士
脫鬚/加拿大/陰毛呢類第二性徵
8次無咩可能畢業, 最多減少左, 鬚根無以前咁明顯

如果你唔係想完全乾淨或者想脫既位好少
呢間都岩你既, 但我無去過唔清楚質素如何
同埋你唔好誤會
佢既自助唔係日本果間咁
真係俾部機你自己搞
其實貴到離晒譜果D先最hard sell
佢地唔會太多客, 一定劏你
多客到難Book果D一定唔會hard sell
仲有脫毛未無去到5萬咁貴呀
全身永久最貴都係聽過3萬幾4萬

BTW樓主問果間係遠近馳名既黑店
wiki都有寫呢個集團既衰野
最唔鐘意佢用PayPal即係格硬收多5%
所以一直無動力去
有冇人知男士全面脫大概幾錢?
剩係脫面我覺得你可以參考下隔離脫毛討論區
專做男士多數貴好多
剩係脫面有D唔係專做男仔既都會肯做
我好多年前係A-Plus係3500-8次, 之後保養期每次200
俾夠12次之後終身保養之類
A-Plus果陣最拭係佢果$3500唔係一次過比

BTW, 而家A-Plus唔做男仔新客

我而家做緊脫毛果間$7000全身永久
但唔知佢地有無脫面Plan
Paypal好似係睇你連咩野信用卡
我用開果張卡好似無收多5%

都係果句, 每個人脫毛既情況都唔同尢其男仔,
如果想脫既位多又想乾淨既話呢間唔算平
脫陰毛10分痛有幾分?
我自己就8級痛左右,痛過鬚根少少
有好多因素影響
膚色愈黑、皮膚愈乾、毛愈粗就愈痛
好似冬天天氣天氣乾會痛D
幫我脱毛果個驚我太痛分開三次慢慢脫落去
即係三角位第一次剩係脫三分-,之後下個月再脫落D
三角位其實唔算痛,J位最痛,蛋蛋第二位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞