有冇巴打去過呢間做激光脫毛?

156 回覆
2 Like 21 Dislike

諗住脫鬚 見佢話$333 6次 想知上到去會唔會比人焗你簽咩療程之類 有冇人上過去試做過冇鬼鼠野?
見陳嘉樂個樣都唔開胃

我識有間脫鬚送脫鳩毛
有無性趣?
呢個集團黑到出咗名都仲問
有冇做功課嫁
有冇介紹
咁大獲 我就係google間野好似冇乜人講所以先開post問下
佢地一定會sell你。 其實脫毛買家用脫毛機/激光機已經好夠做
我以前係A-Plus脫鬚既,真係唔sell同有效
但A-Plus而家好似唔做男仔新客

我後來去咗focus做全身暫時覺得ok
之前武肺斷成年都冇完全打回原形
我對比A-plus係有D位唔夠細心嘅
例如脫面之前唔會幫你洗面
脫完完之後冇送防曬
但$7000包全身永久咁平咩都唔信我覺得合理
但你剩係脫面呢間唔抵

你可以去返以前健康台脫毛post
睇吓邊間絲打反應唔伏
剩係做鬚可能唔係專做男仔都會幫你做
因為據聞專做男仔果兩間好伏同埋好貴

男仔脫鬚其實長期作戰
你預6次以上先有效果
我就脫咗十次下巴都仲係有少少
但我以前係森山野人

仲有皮膚黑脱毛效果係差啲同唔可以打大度數
以前叫必瘦站
家用機女士或者D毛唔粗硬既可能work既
但我以前試過真係冇咩效果
我知脫鬚要做好耐
全身其他位係咪比較快有效?
如果你係男仔順便提一提你
果D男士激光脫毛廣告係呃人嘅
咩嘢俾蚊咬咁上下痛

實情係痛到仆街
男仔脱係痛過女仔好多
其實睇人,我本身森山野人咁款
胸毛、背毛、加拿大係最快有效果
但係手毛果種汗毛就差D
鬚同比重要部位最耐先有效果
所以個個人都唔同
汗毛無咩黑色素係難脫D
因為啲毛比較粗,要用高啲能量嘅laser
我問過幫我脫毛果個人
點解果D男士激光脫D宣傳示範既片
全部表現到完全唔痛

佢答我調到勁低度數明唔痛囉
但肯定咩效果都無
痛楚程度如下
鬚根=陰毛/下腹毛 >手指/腳指>>>四肢>>>胸,背, 肚
未脫過第一次係最痛既, 第四次開始會無咁痛
脫個胸果陣仲可以傾計, 脫到四肢對答開始有障礙
脫到面/下體直情出唔到聲, 要抓住條毛巾

去到見到條毛巾就明咩野用途
包唔包吹先
即刻拎部脫毛機打到你不舉
用嚟脫埋斑得唔得
都係燒啫係咪
$333 6次 睇都知係伏
見市價$1000 1次都已經叫好平
完全唔同波長唔同功能
兩樣野黎
做完瀲光你皮膚會好吸夜外線
你反而會容易左有班, 所以做完激光後果兩個星期要做足防曬

sell其實睇邊間
有D剩係only做脫毛其實好難sell你
唔通你剩係脫鬚sell你脫埋手腳咩, 有D人鐘意手腳有毛點sell
或D 脫毛 Plan有十幾廿個果種都可能會sell你
明明做開平plan迫你轉貴plan之類

通常價錢合理既都唔會特別sell
你去過呢種就會知點解
之前武肺禁左一段時間開返
條龍排到出面大堂
有一間有額外籌既, 等到有人book左甩底就可以頂上
根本做唔切點會sell你

果D大集團咩都做埋先會Sell人sell到仆街
有冇女女幫脫鳩毛先?
必瘦站著名黑店黑到要改名
有返少少年齡都聽過佢個臭朵

仲要A3脫毛即係咩野, 激光定彩光?
佢廣告條友一路做鬚根一路宣傳完全唔痛
仲要部機條碼機黎. 唔發光既, 脫果個又唔使戴眼罩
連廣告都不知所謂都有人上當
法例禁止架, 以前好似得
所以好多激光而家都轉左唔做男仔客
異性只可以脫你肩以上, 膝以下

以上資訊係幫我脫鳩毛果個男仔講既

BTW 脫鳩毛係痛過俾人踢蛋蛋既
唔係個個受到一次過脫晒, 通常要分開兩三次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞