[Gay Post 92] 貪新鮮有如貓貓愛天下

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

呢個直情係無手幹射

一講完即刻有email

做啦仲望

望住含先正

Agger

含到嘴都乜埋

食精寶寶

講緊海棠猛
1-100

呢個直情係無手幹射

一講完即刻有email

做啦仲望

望住含先正

Agger

含到嘴都乜埋

食精寶寶

講緊海棠猛

精益求精
食訓痾的生活真係好爽,但已經放假放到個人好迷失

屌,我哋 intern 好悶

日日都係咁會頂唔順

8月中先有工開。。。

8月中先有工開。。。

個問題係佢可以連續講嘢嗰個半鐘,我哋就坐喺度聽,仲要差啲瞓着
你嗰份做幾耐?

又悶又忙

召喚所有做intern嘅面孔

誰輕輕.....

真係唔得,我頂唔順
你當我固執

頂唔順係性格定做1頂唔順

both囉🤔我其實有啲性冷感

咁1嘅性格姐係點
如果係性冷感嘅更加唔洗在意對方係咩role啦

我未見過一個hehe係冇性需要
所以冇得避
至於1仔就⋯我自己比較需要人地照顧啊(情緒方面
但又唔係話好脆弱就快要死嗰啲⋯但都想有個人同自己一齊分享下生活咁囉

床上角色同個人性格取向或者有少少關係但唔係絕對掛勾
0都可以好強勢好照顧到人好識睇時勢睇眉頭
1都可以成日發脾氣好脆弱婆婆媽媽仲煩過老母同港女
分享生活大小事我相信唔關床上角色事 您相信嗰個人而佢又可以聆聽您明白您嘅話不就可以了嗎

比較重要嘅我覺得係價值觀 人生觀 同處事成熟先係最重要嘅擇偶條件而同床上角色無關

我明呀 但直至我打呢段野既呢一分鐘我都未識到一個同我相處到既0仔
可能係我性格問題,所以就🤦🏻‍♂️

唔關事
角色同性格有關係

召喚所有做intern嘅面孔

誰輕輕.....

叫喚我
對我黎講錢真係好重要
無錢真係屎都冇得食

me have mum助養

真係唔得,我頂唔順
你當我固執

咁1嘅性格姐係點

所以冇得避
但又唔係話好脆弱就快要死嗰啲⋯但都想有個人同自己一齊分享下生活咁囉

分享生活大小事我相信唔關床上角色事 您相信嗰個人而佢又可以聆聽您明白您嘅話不就可以了嗎

比較重要嘅我覺得係價值觀 人生觀 同處事成熟先係最重要嘅擇偶條件而同床上角色無關

我明呀 但直至我打呢段野既呢一分鐘我都未識到一個同我相處到既0仔

唔關事
角色同性格有關係

咁如果係因為痛所以做唔到零 剩係入到人嘅話又算唔算係零

真係唔得,我頂唔順
你當我固執

咁1嘅性格姐係點

所以冇得避

唔關事
角色同性格有關係

我覺得係人哋怕醜唔夠膽講居多
去日本8日 要準備幾多盤川
利申窮學生

我之前成個trip 7日去東京 仲有買手信 都係用左3000盤川

日本車錢仲貴過野食

行食住衣

三千搞得掂

成個trip用左6000蚊有找
買左衫 模型 同埋野食手信咋
冇哂d咩多餘錢
我自己又唔鐘意食食食 咩魚生啊 海鮮之類都唔係好掂
冇用到d咩錢都唔難理解

唔食魚既貓
未去過日本

叔叔帶你去日本城
激嬲左仔仔
有Fd問我去唔去同佢啲mb朋友bbq
順便幫佢擋雨一兩隻狂蜂浪蝶
我就問仔仔去唔去得
佢就嬲左

其實睇下幫邊個檔姐
幫尿個d我ok
未去過日本

叔叔帶你去日本城

買齊膠箱保溫瓶 園藝綠化滿家庭

咁1嘅性格姐係點

所以冇得避

唔關事
角色同性格有關係

咁如果係因為痛所以做唔到零 剩係入到人嘅話又算唔算係零

你呢句同性格有咩關係
啱啱先執完貨仲未食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞