[Gay Post 92] 貪新鮮有如貓貓愛天下

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

我知花生真stat
利申見過佢真係不了 唔知你啱唔啱

[black]159cm/75kg/19age[/black]

屌 咁咪姐係連我都呃埋

屌 我150 cm啊

繼續扮啦死肥仔

出到黎見 成個波咁
我食左個飯就話有急事走先

我真係屌你呀
話咩屋企人搵你

對唔住囉 咁波真係唔啱我呀嘛
不過唔緊要啦 而家有人狗衝你
@,,

屌你個淫0

您前東家d男仔都算係咁啦喎
仲有dior同nars個d都ok啊

你仲有返咩

妹妹~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

你仲有返咩

我新公司又要我gel頭/帶con/增高 好mean 佢要我化妝 我扮畫左眼線同眉

你仲有返咩

我新公司又要我gel頭/帶con/增高 好mean 佢要我化妝 我扮畫左眼線同眉

姐姐

姐姐

妹妹呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

姐姐

妹妹呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i believe....... i can fly..............

姐姐

聽日見
大家有無係現實世界 行行下街結識陌生人
而做到frd?

有唔少

_ _交際_

姐姐

聽日見

c交..............

你聽我講先啦 件事唔係咁㗎

您前東家d男仔都算係咁啦喎
仲有dior同nars個d都ok啊

你仲有返咩

上水

仲諗您去左邊
上水

仲諗您去左邊

放工就一直係屋企

又做性奴
有無識人做smartone 想轉台
298 6gb + 168 fup 無限 + 18 隧道費 +18 visual voicemail + 18 來電管家 + 28 接駁鈴聲
298 6gb + 168 fup 無限 + 18 隧道費 +18 visual voicemail + 18 來電管家 + 28 接駁鈴聲

唔係上電訊台問快啲咩?

唔係上電訊台問快啲咩?

個度好得人驚 我用緊csl諗緊轉唔轉台
上水

仲諗您去左邊

放工就一直係屋企

又做性奴

亦都冇"又"做
從來都唔係

侵侵唔係性奴
同志們辛苦了!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞