[Gay Post 92] 貪新鮮有如貓貓愛天下

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

http://www.samsonite.co.uk/hand-luggage-size-restrictions-dimensions/

嚴格地遵從cabin baggage size嗰種好似好細

最近好似開始check得嚴左

唉遲啲去昅吓先

oversize會比人逼去寄倉

上次係日本比地勤捉左我去剪細個紙袋
即場用膠紙癡住

日本啲細機場好濕鳩
上次飛廣島機場
海關唔比我用化妝袋裝啲牙膏洗頭水嗰啲
夾硬塞落個細保鮮袋度
裝唔到就沒收

如果係我嘅話應該嫌麻煩 dum晒佢

屌啦咁仲有微量skincare同香水

帶係身做咩

我唔寄倉架
又會寄失又要等又污糟又比人掉壞轆
所以我先想買個最盡可以hand carry嘅喼

ok
對我黎講壞左咪calm保險再保養或者換過新
而且我冇可能全部hand carry
d酒點算
增高鞋墊好折磨 有無人有舒服d既介紹

您同問有冇高踭鞋會著得自在d有咩分別

我見d女著得好自在

習慣成自然

我著有少少踭嘅企足一日都痛到pk

五塊pad再加dr ma底 可以高幾多

咁搞法成190
高成咁係咪要您做icon?

好彩唔肥
又高又肥好阻碇

我見d女著得好自在

習慣成自然

咁搞法成190

好彩唔肥
又高又肥好阻碇

你囉

我見d女著得好自在

習慣成自然

咁搞法成190

好彩唔肥
又高又肥好阻碇

你囉

再見啦

我見d女著得好自在

習慣成自然

咁搞法成190

好彩唔肥
又高又肥好阻碇

你囉

再見啦

即刻起哂鋼咁

http://www.samsonite.co.uk/hand-luggage-size-restrictions-dimensions/

嚴格地遵從cabin baggage size嗰種好似好細

最近好似開始check得嚴左

唉遲啲去昅吓先

oversize會比人逼去寄倉

上次係日本比地勤捉左我去剪細個紙袋
即場用膠紙癡住

日本啲細機場好濕鳩
上次飛廣島機場
夾硬塞落個細保鮮袋度
裝唔到就沒收

帶係身做咩

我唔寄倉架

ok
d酒點算

唔見喼同埋要等係重點
d酒可以duty free買嘅

有幾何會唔見喼
有d要出面先買到嘛
而且我係30kg用盡ge人
係咪除咗之前個ig 男神post都冇J圖可以睇了?

又心思思想GUP仔

你樓下都有靚仔

agger

你地個個都約過出黎見面

我無

咁以後唔約你

我就暫時未
放假屋企冇人,就是爽

係廳全裸做下gym

做完流哂汗又坐係廳大大聲播GV打J

差個男朋友同我一邊睇GV一邊跟住GV咁激戰

pm

歡迎搵我

放假屋企冇人,就是爽

係廳全裸做下gym

pm

歡迎搵我

@花生

日本啲細機場好濕鳩
上次飛廣島機場
夾硬塞落個細保鮮袋度
裝唔到就沒收

帶係身做咩

我唔寄倉架

ok
d酒點算

唔見喼同埋要等係重點

你喼係for travel? 定 business trip
放假屋企冇人,就是爽

係廳全裸做下gym

pm

歡迎搵我

先培養愛,再談性

帶係身做咩

我唔寄倉架

ok
d酒點算

唔見喼同埋要等係重點

你喼係for travel? 定 business trip

for travel咋
我應該唔駛business trip
但係可以自費過隔離office返工

Travel我平時同男友兩個人一個喼用20kg囉 手提既話都唔夠用
放假屋企冇人,就是爽

係廳全裸做下gym

pm

歡迎搵我

@花生

我唔寄倉架

ok
d酒點算

唔見喼同埋要等係重點

for travel咋

Travel我平時同男友兩個人一個喼用20kg囉 手提既話都唔夠用

佢醒目呀佢 用一個唔駛拎

兩個喼好麻煩
同埋我地去旅行都唔算買得多野
放假屋企冇人,就是爽

係廳全裸做下gym

pm

歡迎搵我

@花生

放假屋企冇人,就是爽

係廳全裸做下gym

pm

歡迎搵我

@花生

放假屋企冇人,就是爽

係廳全裸做下gym

pm

歡迎搵我

@花生

又係你要搵佢fun 咁會好傷佢心

我唔寄倉架

ok
d酒點算

唔見喼同埋要等係重點

for travel咋

佢醒目呀佢 用一個唔駛拎

歡迎搵我

@花生

沒有人唔肥既 不過係猛一 你都ok?
放左工又係一條好漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞