[Gay Post 92] 貪新鮮有如貓貓愛天下

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想問你地會寧願等一個有機會分手但未必同你一齊既人,定係會另外揾多個

其實嗰啲對你口講會分手 但係一路都冇行動嗰啲人 只係收緊你兵 一路吊住你
佢可以有多個人對佢好 又唔駛負責任 一有風吹草動就可以話"我有男友架喇 你唔好多心"

如果人地冇開口 而你自願等嘅話 我fd嘅例子係等咗六年 就算途中有機會都冇同佢一齊

tldr 有得揀一定唔會等 投契嘅話唔駛煲好耐都可以一齊

因為佢應承左話八月講清楚,咁依家就快到我又屎忽痕咁

要講而家就可以講
啲咩過咗乜日乜日先講都係拖延嘅藉口

咁都可能係我自己一廂情願姐
唔好罵佢

你好鐘意佢又驚後悔咪等下囉

再唔係咪等多一個月
過左8月就好疊埋心水搵下個啦
[高質] 中環人的「鄙視鏈」 完全版
https://lihkg.com/thread/337136/page/1?ref=ios

返中環嘅朋友點睇?
https://lihkg.com/thread/337136/page/1?ref=ios

返中環嘅朋友點睇?

某程度都係 不過唔意外既 香港地咁鐘意比較
由入大學個刻已經感受到
超肚餓啊今日 可唔可以食兩個飯

返中環嘅朋友點睇?

由入大學個刻已經感受到

呢啲嘢全世界都會比較啦

可惜佢條鄙視鏈冇比較啲firm

所以我覺得無咩討論價值
呢啲野我睇得好化 滿足到自己對我黎講就係the best
超肚餓啊今日 可唔可以食兩個飯

落樓下買啦嘈
90後

已經食緊第一個飯 諗緊食完可以再買啲乜頂肚

唔好罵佢

又話應承咗
唔應該盲等佢 自己去識人啦

佢條仔同佢講清楚咋⋯
我成日同自己講唔好理佢,但一見到佢揾我又想秒回
我條te個assistant有司機
佢是咪賺多過我
巧驚人嘅消息

可能屋企人既呢
要計既話我都有 不過係屋企人既但我會用埋

返中環嘅朋友點睇?

由入大學個刻已經感受到

呢啲嘢全世界都會比較啦

所以我覺得無咩討論價值

我一生為依d 而活 榮辱感太強

你喺得香港讀philo就應該預咗not in the game架喇喎
不食商業煙火

咁講到尾都係講錢姐?搵到錢就叻仔 理得你做咩 係咪咁?

唔好罵佢

又話應承咗
唔應該盲等佢 自己去識人啦

佢條仔同佢講清楚咋⋯
我成日同自己講唔好理佢,但一見到佢揾我又想秒回

識第個
搵多啲人傾

有仔既就算啦..
上水了
我條te個assistant有司機
佢是咪賺多過我
巧驚人嘅消息

可能屋企人既呢
要計既話我都有 不過係屋企人既但我會用埋

rich pig
佢係媽媽級嘅人
應該自己請

媽媽級黎做assistant咁應該係玩樂性質啦 屋企本身有既

由入大學個刻已經感受到

呢啲嘢全世界都會比較啦

所以我覺得無咩討論價值

我一生為依d 而活 榮辱感太強

你喺得香港讀philo就應該預咗not in the game架喇喎
不食商業煙火

咁講到尾都係講錢姐?搵到錢就叻仔 理得你做咩 係咪咁?

錢係其一嘅
但係做公僕冇咁多錢 我都覺得ok
尤其係做律師走去做法官呢啲

律師我本身就覺得唔係話好勁既職業
不過都係個句 職業無分貴賤 至少我到今日都真係咁覺得
大個左會覺得唔明比較黎有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞