[搏咀]咩叫"條條大路通羅馬"? 2

1001 回覆
31 Like 691 Dislike
老豆老母:「喂..呀仔!我想⋯⋯」

樓主:「唔講咁多,即刻駁嘴!」

老豆老母:「come on!咁大口氣想激死屋企人?好呀!我地battle!開始!條條大路通羅馬!」

樓主:「哈!條條大路通陰間!」

老豆老母:「衰,衰仔!!想激死我? 行行出狀元!」

樓主:「我就話,狀元就得一個,幾時先輪到你!?」

老豆老母噴血,「衰⋯⋯⋯⋯激死⋯⋯激死我,你駁嘴既功力真係好厲害!」

樓主:「哈,我只不過係唔駁就身痕姐!」

笑撚到我gap gap聲

笑撚死

屌你成個畫面出晒你
老豆老母:「喂..呀仔!我想⋯⋯」

樓主:「唔講咁多,即刻駁嘴!」

老豆老母:「come on!咁大口氣想激死屋企人?好呀!我地battle!開始!條條大路通羅馬!」

樓主:「哈!條條大路通陰間!」

老豆老母:「衰,衰仔!!想激死我? 行行出狀元!」

樓主:「我就話,狀元就得一個,幾時先輪到你!?」

老豆老母噴血,「衰⋯⋯⋯⋯激死⋯⋯激死我,你駁嘴既功力真係好厲害!」

樓主:「哈,我只不過係唔駁就身痕姐!」

笑撚到我gap gap聲

笑撚死

屌你成個畫面出晒嚟
等緊搏咀大師上水
睇多幾次,啲語氣好似當自己做緊電視節目咁
今日同個fd駁嘴,佢一嘢掌埋黎

勇士 竟然敢睇多幾次
有無人配音 錄上黎??

嘗試模仿下前樓主

嘗試模仿下前樓主

你要加啲字,個氣勢輸哂啦

嘗試模仿下前樓主

完全無個種「明明係柒碌,但覺得自己好醒。」嘅味道

唔講咁多 即刻博咀
你班仆街
幫樓主開2, 入到黎已經好撚老尷都算啦
龜頭小嘴巴仲要係咁整合做情景
笑撚死我啦
不如推爆佢另外2個post

嘗試模仿下前樓主

死開啦
得樓主先有資格搏人咀

你就死開 明明係樓主叫大家加入既
唔講咁多

嘗試模仿下前樓主

完全無個種「明明係柒碌,但覺得自己好醒。」嘅味道

唔講咁多 即刻博咀

咁認真搵圖已經輸晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞