[搏咀]咩叫"條條大路通羅馬"? 2

1001 回覆
31 Like 691 Dislike
小弟由細到大成日搏咀 唔駁就身痕 所以想借連登呢個平台去發表一D 講完出嚟 會激死屋企人的說話 亦歡迎一眾連登仔加入一齊搏 唔講咁多 即刻搏咀

新post又要尷一次
快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我快點駁我
唔講咁多 即刻留名
如果老豆老母聽到個仔咁駁咀 真係鬧都廢事
求駁咀
求駁咀

我諗左d 但係柒到自己都唔敢講出黎
又黎
我就話
咩叫心靜自然涼 賓周自然長
一野駁落去
哩個post要keep住負皮
呢d小學雞野,可能整fb page有小學雞欣賞
又bin c
呀~
我比樓主激死啦
究竟係個點樣既情景

老豆老母:「呀仔,條條大路通羅馬!」

樓主:「條條大路通陰間!」

老豆老母:「呀!!我比你激死啦!!」

樓主:「身痕呀嘛,唔講咁多,即刻駁嘴!」
哩個post要keep住負皮

我都負皮左
究竟係個點樣既情景

想像下都起晒雞皮
究竟係個點樣既情景

想像下都起晒雞皮

仲要佢好得戚覺得自己好醒個個樣同語氣先起雞皮
好想睇埋樓主其他極俱創意既圖
究竟係個點樣既情景

樓主:「我就話!條條大路通陰間!」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞