香港男仔識唔到女朋友係自己攞黎

147 回覆
430 Like 44 Dislike

之前去前台灣旅行識左兩個日本妹
交換左contact話如果去日本可以搵佢地
佢地黎香港就搵我

你識日文?
佢地黎香港一定要帶佢地去迪士尼,一定開心死佢地

我都有交換contact ,但唔識日文,最後斷左聯絡 ,等我學好日文就揾翻佢或溝過第二個

日本妹講之後再一齊玩呢句野仲hea過香港人句得閒飲茶
99%係會冇左下文

笑撚左。係喎,係你主動要求交換contact定咩先?

但我都係覺得日本妹nice啲
講過幾句 唔熟 俾日本妹add fb IG

佢地主動呢個係真。有好多日本男太避動,所以難揾伴侶。

之所以我覺得溝女點解要咁辛苦係香港

我係用英文同台灣識果兩條日本妹溝女
但佢地啲英文真係好撚廢
有時要對住google translate講日本翻譯俾我睇
其實幾好笑

之前去前台灣旅行識左兩個日本妹
交換左contact話如果去日本可以搵佢地
佢地黎香港就搵我

你識日文?
佢地黎香港一定要帶佢地去迪士尼,一定開心死佢地

我都有交換contact ,但唔識日文,最後斷左聯絡 ,等我學好日文就揾翻佢或溝過第二個

99%係會冇左下文

我係用英文同台灣識果兩條日本妹溝
但佢地啲英文真係好撚廢
其實幾好笑

99%係會冇左下文

但佢地啲英文真係好撚廢
其實幾好笑

學下日文啦,呢加大把日本妹想拍拖但冇拖拍
無樣嗰啲衝出去做兵

99%係會冇左下文

但佢地啲英文真係好撚廢
其實幾好笑

識日文咁馨香架咩 唔覺既
我都識識地既

但佢地啲英文真係好撚廢
其實幾好笑

我都識識地既

你係咪毒撚先?

但佢地啲英文真係好撚廢
其實幾好笑

我都識識地既

你係咪毒撚先?

都有異性朋友既

但佢地啲英文真係好撚廢
其實幾好笑

我都識識地既

你係咪毒撚先?

都有異性朋友既

你個既字。。。
主動啲啦,be nice, gentleman 同外向啲。最重要係笑容
敏金人
敏金人

敏爺,咪玩毒撚啦
根本係外型問題,主動嗰啲算咩重要因素
用身高做例子就最啱最常見
假設你係正常女仔一個
試諗下一個160矮仔喺你面前,
就算佢其他方面一切正常都好,你都唔會想同佢開話題,因為你唔會想同個外型有問題嘅人拍拖,就算你矮過個矮仔

矮妹鍾意170up,高妹鍾意180up
唔信?
打開ig,snapchat
高大肥仔有正常女,高大柒男有正常女,高大靚仔好多靚女圍,165以下矮仔99.9%冇女,極其量靚仔矮仔有條美極大肥婆

呢個就係現實,你可以話有人係會欣賞人嘅才華,但係個女仔一開始已經無興趣同矮仔傾落去又點會見到佢好嘅地方?

矮仔喺死追爛追情況下,個女仔會話:um...其實呢...我都唔係好啱拍拖...不過我地可以做best fd

幾個月後你會發現佢拖住咗個高大男性出現喺社交網站

所以,矮仔請收皮,冇合適身高嘅你地呢世喺只可以用金錢買香港女人

港女就係咁現實,世界就係咁現實,外型有缺陷嘅,少d衝出黎柒,不過唔信嘅人可以自己試下柒嘅
根本係外型問題,主動嗰啲算咩重要因素
用身高做例子就最啱最常見
假設你係正常女仔一個
試諗下一個160矮仔喺你面前,
就算佢其他方面一切正常都好,你都唔會想同佢開話題,因為你唔會想同個外型有問題嘅人拍拖,就算你矮過個矮仔

矮妹鍾意170up,高妹鍾意180up
唔信?
打開ig,snapchat
高大肥仔有正常女,高大柒男有正常女,高大靚仔好多靚女圍,165以下矮仔99.9%冇女,極其量靚仔矮仔有條美極大肥婆

呢個就係現實,你可以話有人係會欣賞人嘅才華,但係個女仔一開始已經無興趣同矮仔傾落去又點會見到佢好嘅地方?

矮仔喺死追爛追情況下,個女仔會話:um...其實呢...我都唔係好啱拍拖...不過我地可以做best fd

幾個月後你會發現佢拖住咗個高大男性出現喺社交網站

所以,矮仔請收皮,冇合適身高嘅你地呢世喺只可以用金錢買香港女人

港女就係咁現實,世界就係咁現實,外型有缺陷嘅,少d衝出黎柒,不過唔信嘅人可以自己試下柒嘅

你又講得幾岩 多數都係矮無拖拍
認同
其實佢哋只要大膽啲肯行第一步就可以好易識到我

屌一入來就見到你
好多絲打都呻自己無囝囝嫁 巴打們去馬吧 GO GO GO
好多絲打都呻自己無囝囝嫁 巴打們去馬吧 GO GO GO

無男朋友但係想有男仔flirt呢
想享受男仔對佢獻殷勤但係又唔想盡女朋友既義務
今日搭地鐵有個女仔企我左側再後少少
有時望下個倒影 見到佢成日都偷望住我
不過自己毒撚格 唔敢去接觸

其實係咪我身上有隻蟲行梗
其實香港有好多內向女仔冇人追 可惜係根本冇人留意到佢地

讀書果陣主動同過兩個正常樣內向既女仔(其中一個係菲律賓混血,身材正到爆)傾計
身材好果個係開學果陣就有成班FD,但係之後離開左個小圈子,同佢傾左一排之後佢話佢嫌班人太熱鬧,想一個人靜下 佢對住所有男人都好冷淡
另一個,學期開始果陣識佢,佢話自己好內向識唔到朋友,自己唔敢搵人,怕煩到人,仲叫我多D搵佢 但係上堂果陣佢永遠自己一個人坐開.我之後廢事搵佢啦. 讀到畢業為止佢都係一個人坐

人地嫌你煩咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞