香港男仔識唔到女朋友係自己攞黎

147 回覆
430 Like 44 Dislike
當香港男仔主動D,結識下異性,傾兩句whatsapp snapchat,身邊班朋友實話你狗公,見女就衝,實則就係佢自己唔抵得,因為佢唔夠你大膽。

好啦唔咁主動,變返被動少少,又比佢地話毒撚,成班圍埋一齊講邊條女正,又無實質行動,因為邊個衝,邊個就係25仔。

唔該做男人就唔好咁軟弱,自己覺得啱就主動少少,其實女仔唔係你地想像中咁難認識。只要你做返自己,好多女仔都願意同你傾計。各位港男加油。
收皮啦! 死八婆! 死八婆!
其實毒撚一個更開心
當香港男仔主動D,結識下異性,傾兩句whatsapp snapchat,身邊班朋友實話你狗公,見女就衝,實則就係佢自己唔抵得,因為佢唔夠你大膽。

好啦唔咁主動,變返被動少少,又比佢地話毒撚,成班圍埋一齊講邊條女正,又無實質行動,因為邊個衝,邊個就係25仔。

唔該做男人就唔好咁軟弱,自己覺得啱就主動少少,其實女仔唔係你地想像中咁難認識。只要你做返自己,好多女仔都願意同你傾計。各位港男加油。

番工冇女仔
認同
其實佢哋只要大膽啲肯行第一步就可以好易識到我

絲打,請問我有無錯字?
收皮啦! 死八婆! 死八婆!
就算無論點覆都好 都要睇有無feel 則冇就88 其實唔係好多時靠緣份 唔岩就唔岩囉 有咩理由證明自己係出面周街想同你做男女關係咩 ps無女a0
D 港女永遠都冷冷淡淡,對眼係頭頂,見你熱心少少就覺得你追佢,同佢傾偈辛苦過見工遇到臭閪HR,仲話易識

呢個真
由咩途徑可以識到
今日搭巴士
明明大把位
有個女仔偏偏主動坐我隔離
坐落嚟嗰陣仲用對波撞左我一下
仲成日偷望我
好後悔冇打開話題

你又飲醉左?
主動又好 被動都好
港女對眼生係頭頂係改變唔到既事實
你想/叫我地男仔主動啲 但又比啲冷淡回應人 見到咁都好難做 好似講多句會少左忽肉 眨低身價咁 咁應該點搞
首先 要識到女仔
我依家唔稀罕港女呀
識台妹
識台妹

台灣同大陸有咩分別
社會風氣問題
主動互相了解=狗公
被動=毒撚
正常溝通係雙向
但女性慣左做你問我答
等人溝
由咩途徑可以識到
今日搭巴士
明明大把位
有個女仔偏偏主動坐我隔離
坐落嚟嗰陣仲用對波撞左我一下
仲成日偷望我
好後悔冇打開話題

你又飲醉左?

你係
我好似冇識過95年出世的fd子
就算有都應該唔會開95小圈子po

用你對肥仔波撞番佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞