香港男仔識唔到女朋友係自己攞黎

147 回覆
430 Like 44 Dislike
身邊連女性都冇呀!!!!!!
又唔敢向陌生人搭訕
俾你厚面皮加狗公格識到女咁又點
咁樣係唔值得去做,識女朋友唔應該咁
就好似你去見工,開到個價超低然後人地肯請你,咁樣識到女有咩意思
我同你講 雙子座既女仔全部都好仆街 識玩到呢 識咁多個都係咁!!!!

你信星座仲on9啦
我見到呢個post 真係笑而不語。
港男咁辛苦溝女為咩呢?又要埃又要氹,時間同精神都浪費左唔少啦。咁不如用嗰啲時間精神學下外語好過。之後過日本台灣畀女溝好過。識日本妹同台灣妹真係唔洗咁辛苦同咁難。女係要送上門架嗎!
成日食本地野,有機會食下日本野都好丫。畀你食到又可以移民!

利申:去旅行畀日本學生妹溝過
香港男仔做咩要捨易取難?
港男咁辛苦溝女為咩呢?又要埃又要氹,時間同精神都浪費左唔少啦。咁不如用嗰啲時間精神學下外語好過。之後過日本台灣畀女溝好過。識日本妹同台灣妹真係唔洗咁辛苦同咁難。女係要送上門架嗎!

有無details
講兩句已經當你想溝佢
釣高黎賣

食日本妹好似冇得移民喎,港女嫁過去就得

有永住架嗎

但佢都好主動啵
返毒撚工點搞

有無details

好多方法啦,你叫佢幫你影相,之後揾機會同佢傾計(用英文加Body language),表現得nice 同gentleman 啲,微笑,最好你個look夠陽光,主動少少(你叫得佢幫你影相你份人都唔會避動得去邊),條日本妹就會dem糖,對你雙眼發光。如果你識埋日文,你已經可以好快溝到佢。
你諗下香港女仔會唔會咁?
溝日韓台妹都一樣,最重要係識講流利英文,呢個都係港男優勢黎。
大前題你自己唔好鬚又唔剃,滿面暗瘡同面油等等。點都要對自己外表有要求先溝到女。
港男應該要放眼世界,唔只係得香港先有女畀你溝。你溝緊一條港女途中,你分分鐘係第二度已經溝到唔知幾多條女lu
我同你講 雙子座既女仔全部都好仆街 識玩到呢 識咁多個都係咁!!!!

你信星座仲on9啦

男人老狗信星座
啱啊
唔知點解見到d女既社交網站活動多姿多彩同又多人follow就唔敢追
自己就0活動 覺得自己滿足唔到佢同埋佢地會大把人揀
講得好 我地港男就係死賤種

有無details

好多方法啦,你叫佢幫你影相,之後揾機會同佢傾計(用英文加Body language),表現得nice 同gentleman 啲,微笑,最好你個look夠陽光,主動少少(你叫得佢幫你影相你份人都唔會避動得去邊),條日本妹就會dem糖,對你雙眼發光。如果你識埋日文,你已經可以好快溝到佢。
溝日韓台妹都一樣,最重要係識講流利英文,呢個都係港男優勢黎。

你無提及你個樣,你一定好靚仔
公平咩!
我屌你老尾中撚曬
日撚日比人話我狗公
仲要係啲新識既frd面前講
呢個高汁post屌打曬佢地
我屌你老尾中撚曬
日撚日比人話我狗公
仲要係啲新識既frd面前講
呢個高汁post屌打曬佢地

收聲啦死狗公

有無details

你無提及你個樣,你一定好靚仔
公平咩!

之前去前台灣旅行識左兩個日本妹
交換左contact話如果去日本可以搵佢地
佢地黎香港就搵我
到最尾咪又係your face your fate
中小學先白痴

行得埋少少,周圍就起哂哄,搞到老師都知+抽水

男女校多好

但佢都好主動啵

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞