香港男仔識唔到女朋友係自己攞黎

147 回覆
430 Like 44 Dislike
香港女仔識唔到好既男朋友係自己攞黎

好心遇到心儀既男仔就主動少少啦
又要等人溝,又唔多D同人傾計
唔怪得知咁多單身高齡剩女啦

https://youtu.be/3928xtaP5CU
當香港男仔主動D,結識下異性,傾兩句whatsapp snapchat,身邊班朋友實話你狗公,見女就衝,實則就係佢自己唔抵得,因為佢唔夠你大膽。

好啦唔咁主動,變返被動少少,又比佢地話毒撚,成班圍埋一齊講邊條女正,又無實質行動,因為邊個衝,邊個就係25仔。

唔該做男人就唔好咁軟弱,自己覺得啱就主動少少,其實女仔唔係你地想像中咁難認識。只要你做返自己,好多女仔都願意同你傾計。各位港男加油。

做返自己,其實冇人會理9你
當香港男仔主動D,結識下異性,傾兩句whatsapp snapchat,身邊班朋友實話你狗公,見女就衝,實則就係佢自己唔抵得,因為佢唔夠你大膽。

好啦唔咁主動,變返被動少少,又比佢地話毒撚,成班圍埋一齊講邊條女正,又無實質行動,因為邊個衝,邊個就係25仔。

唔該做男人就唔好咁軟弱,自己覺得啱就主動少少,其實女仔唔係你地想像中咁難認識。只要你做返自己,好多女仔都願意同你傾計。各位港男加油。

做返自己,其實冇人會理9你

自己係內向毒撚
其實香港有好多內向女仔冇人追 可惜係根本冇人留意到佢地
其實香港有好多內向女仔冇人追 可惜係根本冇人留意到佢地

讀書果陣主動同過兩個正常樣內向既女仔(其中一個係菲律賓混血,身材正到爆)傾計
身材好果個係開學果陣就有成班FD,但係之後離開左個小圈子,同佢傾左一排之後佢話佢嫌班人太熱鬧,想一個人靜下 佢對住所有男人都好冷淡
另一個,學期開始果陣識佢,佢話自己好內向識唔到朋友,自己唔敢搵人,怕煩到人,仲叫我多D搵佢 但係上堂果陣佢永遠自己一個人坐開.我之後廢事搵佢啦. 讀到畢業為止佢都係一個人坐
有時啲嘢係雙向
唔係話你主動就得
都要另一邊想先得㗎

絲打可唔可以pm我
先唔好講追女仔先啦 有時我對身邊個個朋友都咁好但係有D女仔就會覺得我鍾意佢就避開我唔做朋友
大佬啊 我對個個朋友都係咁嫁啦 如果我個個都鍾意我咪好忙
其實毒撚一個更開心
中小學先白痴

行得埋少少,周圍就起哂哄,搞到老師都知+抽水
講得啱其實
識女仔唔難,識到個 好既女仔難,奶得野多
久而久之 就不了,除非送到埋口比你食。
大部分正常d既女 日日生活多姿多姿架
睇ig就知
身為毒撚自己冇活動 冇錢
就連開口既勇氣都冇 完全想像唔到將來
老實講 如果你睇中一個女仔
班兄弟係會支持你 點會笑你
笑你果班根本都係on9
不過好多女仔都先入為主 望左人地外貌先
我同你講 雙子座既女仔全部都好仆街 識玩到呢 識咁多個都係咁!!!!
中小學先白痴

行得埋少少,周圍就起哂哄,搞到老師都知+抽水

依家公司都係咁
A.)毒撚格/樣衰/冇錢

主動:做兵/被人笑/唱鳩你賴蝦毛

唔主動:廢柴/識唔到女你自己攞黎

B.)靚仔/高大/有錢

主動:唔洗講啦

被動:D女主動埋身

結論:男仔識唔到女係男仔自己攞黎,不過唔關主唔主動事囉

係,D女第一眼就判定左會唔會同依個人拍拖

又唔好咁講,男女好多人都係咁
個人認為其實主動同面皮厚緊要過你靚唔靚仔

所以好多時啲狗公柒下柒下都溝到幾多女
見到啲留言就知點解呢度啲人溝唔到女
1.搵大量藉口踩底港女
2.一尾係度妒忌狗公
3.無反思自己不足
收皮啦樓主咪撚係到誤導人啦臭閪
平時偷望下自己鍾意個女仔,比人知道左即刻又鄙視你又避開你,我認我係唔靚仔,同埋你鍾意一個人你緊係想望下佢,點知係d咁嘅反應,想走過去同佢傾計都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞