你哋心目中演技好勁,但從未得過奧斯卡

477 回覆
4 Like 53 Dislike
好近鏡
Johnny Depp
好鍾意佢
睇friends 識佢 原來拍左咁多好戲
https://youtu.be/jUw4Qh9uFK8

佢連出一陣扮gay佬都好好戲,根本應該上神枱
tom cruise 想起
1989套rain mam 應該算雙男主
比了同劇的dustin hoffman
林雪
又靚仔又好戲, the lobster正到
有新poster 啦
唔好咁快死住
起碼拍埋8先

林雪
同埋兩個角色都走咗去日本

都唔預佢個年打低Casey㗎喇,警局個幕太神
雖然佢宜家有病拍唔到戲好可惜
但係論資排輩有排都未到佢
兩大動作片天王都未有得攞
而且佢係行內聲譽都唔係特別好

難聽d 講到佢病到無法自理病入膏肓
academy 先可能頒比佢
尊龍可惜呀,比大中華精神害死,59 歲男演員最輝煌果期一心諗住番「祖國」拍戲,點知埋唔到堆,浪費曬d 歲月,到最後都灰鳩唔息影番加拿大
蝴蝶君有冇提名?
好似冇
呢個珍
Edward Norton
呢個講得幾啱
人(觀眾)緣好緊要,好似Thor and Loki
Thor賣得唔係Chris Hemsworth嘅吸力
票房誘因係佢細佬Loki Tom Hiddleston
佢一出場就搶晒鏡,一開聲就更加無敵
導演和劇本已刻意㩒低佢嘅鋒芒但冇用
老母話Thor4冇咗Loki就冇晒吸引力
而佢擔正嘅Loki就成為Disney+最高收視劇
La la land 根本係Emma Stone同Andrew Garfield 寫照黎
Emma名成利就攞哂獎結埋婚
一早鐵達尼或者心之全蝕都夠拎
但係荷里活班老屎窟唔會畀個𡃁仔
痴撚線社會風氣
占基利可否不要老
你咁講同睇完一蚊雞保鏢同麥兜故事然後話黃秋生點解冇拎過一樣
懶係有taste咁
靚仔?
大佬又唔夠高 又唔係特別有性格,
講真佢開始真係打著靚仔旗號, 但問題係
荷里活啲靚仔由上環排到筲箕灣都未輪到佢
連Robert Pattinson都要嘗試其他角色例如變態佬
不過佢依家總算諗通咗, 醜角都要接嚟做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞