[讓4大戰] AC米蘭球迷討論區 357

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
又失分有時真係唔好怪人覺得意甲夾埋,無論對咩都係前列一齊拎/失分
Tmr係禁區出面
點解啲進攻可以同上季差咁遠而家老鼠拉龜咁
又係tmr爆炸
肯雪未?
上季尾都係靠leao爆,而家換343 Leao唔適應廢晒
btw唔係咁老土比蛆後上上返前四嘛
cdk ready未
leao 都好自由,佢長期都係企番係左翼位,同之前根本無乜大分別
上季個mvp真係害咗佢
散步不在話下
今季仲要冇哂d爆落低cut back
係場上面淨係發夢自己攞高薪做球王
十年無憂真係得啖笑
d 人勁一季有好價就好放走
連大哥都㩒佢唔住
啲力架真係唔好對佢咁好
有價就賣
要扭得嘅黑鬼市面上大把選擇
英起都幾件
再唔係真藍黑執Boga返嚟都冇咁谷氣
#Pioli to #DAZN: Why did you take Giroud off in the 60th minute? "In my opinion he wasn't brilliant. He scored a nice goal but not a great performance. I had three fresh and willing strikers and I hoped to make an impact in the offensive phase with the changes."
真係好意思咩
three fresh and willing strikers
皮蛇未開發到352
換雙箭頭+牙東
前面兩個開路俾牙東後上應該仲有威脅
CDK未領先夠兩球都唔使出佢啦,成季都未ready
又咁講
依家打雙前鋒都有影響既,即使佢遊魂
其實打打下都變4231
KLL當咗Rb咁
但前場唔算轉3前呀嗎
佢喺邊路都仲間唔中爆到過人
但一cut入中間就更加傻閪
Leao尋日好幾球邊路處理都柒哂
最有印象係半場自己爆咗三十碼
之後一個斜線直接傳俾人
差唔多十場都刷唔到球王版leao
我指轉3中堅之後姐
佢就算遊魂都睇到唔識打中間
其實咁好惡搞
leao 根本就唔係打中間
唔知係皮蛇指令定係佢自己決定,佢根本長期貼住條左邊,唔似短人咁有中路接應同突破
佢多左入中間啦ching
不過都冇計架啦,3中堅執得好防守但進攻除左diaz之外都依靠唔到邊個
依靠肥牛仲多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞