[讓4大戰] AC米蘭球迷討論區 357

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
d 毒撚網上廢up咪由得佢
呢d毒撚你荒佢敢係條街面對面串其他隊球迷咩
我哋兩隻右翼優點缺點都好鮮明
一個勤力但技術普通
一個得左腳射波一招,同間唔中skill move ,但死右腳
喱排好似傳d目標都幾正路,kessie替代品同前場既人
不過d kessie替代品又係好多人爭嗰種
同埋估計買斷既價錢起碼20m up
係呀
所以真心覺得可屌啦喱個
transfermarkt估佢10幾m喳
sales暫時睇落係得多料,上限唔高
留喺米蘭既話都係日後替補用

美欺就明顯係頂喱兩年既姐
難講,美欺擺明係馬隊同皮蛇愛將
咁實際講你又吹美欺唔脹既,佢入到波而sales都仲係迷迷糊糊咁

我唔熟三王子啦但我當佢係後備右閘為主
咁淨返dest又守得唔穩
對比之下美欺算係咁啦
Sales 上限應該係二線頭wingback ,勤力,聽話其他嘢平均

但winger 俾盡二線尾,冇突破冇射術好難搞
ruby佬d傳波射波都好差架wo,希望佢大大隻肯跑加强下防守都好d,而家右邊d進攻又冇,防守又差。
咁咪好
其實買人都要睇下季繼續打352定係433 或者返返4231一日解決唔到Ben 東同場唔夾既問題都打唔返4231
射術同傳波是但有樣佢升到lv既都要還神
係,睇球王片都覺得佢喱d野一般
純粹想買佢既體格同衝擊力
咁依家傳緊買kessie替代品
證明馬隊佢地都知咩事既,只係最後搶唔搶到d潛力股咁解
而東賓既問題,除左轉433之外應該都冇得解決
喺喱方面牙東仲要有優勢d,話哂都意大利人同真紅黑
其實佢復出之後多左招cut in 再左腳傳中
叫做多咗個辧數冇咁易俾人捉到路
佢條路都係安分守己做個綠葉㗎喇
上場牙ben勁到癲,左路傳中都做埋
反正東ben唔相容
搵人cap低佢做球王片sell出去
賣返50m都好
sales 同後備係合格有突,好似古力咁
問題係我蘭要用sales 同美斯兩個後備輪換料正選
我鐘意賓多過東,同埋覺得好多人忽視左賓既防守同串連,放大佢失波既位
我覺得唔一定要賣,但如果一個坐後備既話又好似太奢侈
恩公啦簡直
好奇怪 明明上季皮sir 雙防中 Ben kessie 用得好地地
今季冇咗kessie 就唔識排雙中場咁
其實可唔可以唔打翼
反正leao一沉就雙翼齊廢
跑同撞就夠
最後一腳練下傳地波出中間咪算
迷賓too
揀留東都係真紅黑+意粉
Btw 我好明顯9up,球會都唔識sell人
因為陣中無一個做到新kc
牙東明顯唔啱同牙ben同場
https://sempremilan.com/milans-3-4-2-1-dilemma-gains-loses-summer

鬼佬球迷對Leao都差唔多睇法
An observation of Leao is that he has out-of-this-world physical and athletic qualities but might not have the highest footballing IQ to match the body.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞