[讓4大戰] AC米蘭球迷討論區 357

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
twitter 啲拿仔fans都唔敢話食硬
反而其他人話食硬
一定要搵辦法破老馬個buff

建議獻祭以下三位前米蘭名宿抗衡

大家知唔知道我蘭傳統最棹忌係咩吖

外界越係咁諗 我哋越有利
豬sir最靚仔,贏曬

左邊歐聯,右邊意大利盃
大家理性d
無可否認簽抽得幾靚
但同你講上年分組賽包尾今年有機入決賽相信大部分人都唔信
仲要夏天買埋一埋垃圾
對我而言入到8強已經收貨
之後一場一場打好佢去得幾遠就算
保4反而比較重要
所以點睇都似拿仔大機會d
大家抱返underdog 心態輸左已經收貨贏咗有驚喜嘅心態就最好
抽意甲/賓已經係大機會過其他我覺得
都係盡力 入到8強都好超出預期 有得爭下都想隊波努力
本身我都預分組賽出線就開香檳
而家都唔敢太大諗頭
又咁講,如果冬天知道會抽呢個簽就應該買幾個人upgrade下啲後備
得豬sir 沖前4歐聯真係收得
仆街red bird
https://www.whoscored.com/Matches/1651754/Preview/Italy-Serie-A-2022-2023-Inter-Napoli
睇返國際贏拿仔果場都係打防反為主
兩隻翼衛防守幾重要
姐係右邊出美斯既話可以收工
https://youtu.be/GZL2ik8Ljtw

雙黑打柒面具佬
仲有兩邊衛上時機都好重要 呢場達米安同迪馬高係做得幾好
CM: Frederic #Massara is a great admirer of #Aouar, for the moment there has only been initial contact with the player's entourage. The priorities are to buy #BrahimDiaz from #RealMadrid and to boost Charles #DeKetelaere.
好運d真係入到決賽
加上8強都收貨
全力打柒拿仔
出沙律收死咗kk
希望下年執到牛蛙okafor adama
adama 我麻麻
睇返沙律算
傳中場free Aouar
等到暑假會唔會又走左去PSG / 英超
同adli 一齊做倉管
呢d唔黎 多數就去第二隊坐
冇份踢
窮雀就算知道抽到簽入決賽打比超隊都唔會買人架啦
窮雀:我唔買人使撚要籍口!
而家米蘭把握力咁差,對拿玻里都幾難偷雞

希望回勇
米蘭近排最重點要執子就係防反個把握
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞