[讓4大戰] AC米蘭球迷討論區 357

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
支持, 我夾1舊
對拿記都叫熟路
同埋首循環我蘭即使冇leao
對拿個勢其實係好好
係輸把握力
照秤都係3:7比
未去到必輸
ON9
守就應該都守到
係希望進攻好返啲唔好成場都守 一陣久守必失
一命巴打保送
冇睇過當年決賽Porto vs Monaco?
如果無崩盤,拿仔可以係四強前confirm 聯賽冠軍
如果拎埋歐聯K77+Osimhen加埋都值三億
食完飯諗諗下咁睇抽拿仔起碼唔使走咁遠同埋都叫熟 未必冇得一搏
希望係米蘭
輕鬆食素
支持,洗唔洗book定?
根本就係
洗乜妄自菲薄
又唔係真係咁絕望

我又唔覺佢地防守好勁
聯賽1:2果場都打穿左好多次
做到有威脅埋門
仲中楣定柱?
算好籤,好過對皇拜鏝呢啲9成9冇得踢先
不過人地keep住個勢好勁
我地就一路向下,係呢幾場轉陣先好返啲
The Rossoneri, have lost only one of their nine meetings against Italian sides in European competitions and that was a 2-0 defeat against Parma in the second leg of the 1993 European Supercup.

米蘭歐戰對意大利隊淨係輸過一次
今季第一輪都唔見得好差

我覺得對拿仔反而有得打
中肯d

弱旅一邊,勁隊一邊

有d似葡萄牙拎歐國杯果個勢
已經好好簽
對國米最好,拿玻里第二,起碼意甲隊熟套路

賓菲加咪姐係上年波圖,豬頭骨
Real Madrid are preparing final details of the proposal to extend Brahim Díaz deal in the next months ⚪️🇪🇸 #RealMadrid

Loan deal with AC Milan expires in June, Real are happy with his development — Brahim is now 100% focused on Milan.
我都咁諗
呢幾年話哂對國內強隊戰績好
班友打得返士氣波唔係冇得踢
內戰都輸,對拜皇鏝咪又係比人炒
Thank and goobye
加埋唔使長距離走黎走去
why not Milan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞