臭狐點搞

154 回覆
10 Like 26 Dislike
見到咁既樽裝
應該cream黎
Cream連毛一齊查?
鹽嚟
沖涼嗰陣捽啲落去就得
威靈牌紫蘿蘭香體粉

用過,用一排搞掂左
人地講緊癡響條毛毛根部果啲
可能係啲汗乾左又抹得唔乾淨果啲陳年汗漬黎
真係未必係角質黎
試下先
沖涼有無用毛巾? 要用毛巾加沖涼液大力咁捽走佢先得,沖完仲要用風筒吹乾
其實都係炒埋一堆,我話係其中一部分,事實仲有汗同油
人體每日都有角質層剝落,新陳代謝嚟,無清潔好咪會積聚

諗起都臭
我成日出街問女朋友
聞唔聞到我陣汗味
好驚自己隻味臭親人
我都唔知你贏咗D咩
我淨係知你好介意人哋點睇你,仲要專登去睇有幾多人like你
咁渴望人哋認同你咪講中咗你囉
睇返你真係有講過搵消毒水抹
仲搵香水溝臭狐,我想嘔

唔洗皮膚科醫生講都知剃完毛搽消毒水會拿到仆街

而且消毒藥水咁樣搽法真係會對皮膚唔好,而且你會一次過殺死好菌同壞菌
維持到嘅效用只係幾粒鐘,因為酒精會揮發
仲大大聲同人講科學
你當時有臭狐真係好大程度真係衛生問題,正視咗問題咪解決到囉
呢隻有用,但用完會敏感好癢
56K 真係56K , load 到而家先覆啲咁嘅柒嘢

你唔好跌落地下揦翻拃沙啦,乜專登睇有幾多人like….我幾時有咁做?睇返成個post 自然會見到,我淨係話上面有好幾個巴絲都認同

仲有你條撚屌好似喺上面話「BTW,上面都有位絲打話果酸有用」唔知你又係咪不停咁loop post 睇下有無人support 你呢?

你可唔可以唔好咁核突,下下話完人想發圍都中回力鏢?
好撚樣衰
叫你讀多啲書,專心啲,點撚知你條on9西直頭係有讀寫障礙加閱讀困難

係真係用消毒藥水抹,有乜問題? 你唔撚係以為消毒藥水係滴露咁撚on9呀嘛,去藥房買支消毒藥水睇下人地俾咩你……你咁撚似林奠唔識用八達通同去便利店買廁紙咁撚樣嘅?

仲有我幾時有叫人剃完毛即用消毒藥水抹格甩底,我係叫人出街前噴!同沖涼用滴露皂!大佬呀究竟而家係邊個唔撚睇嘢呀,你睇撚完答我啲咁嘅嘢…… 你究竟中文咩grade 架,唔好浪費學位啦!我係你老豆老母真係覺得勁慘………同你對話真心好撚慘,成日見你九唔搭八又中回力鏢!

酒精會揮發都講得出口……個殺菌作用係instant, 揮發有咩問題,有味咪再補囉,就係咁簡單,你講嘢嗰支濕尻嘅,改pH值keep 到12粒鐘係你啲on9西先會信,完全無計出汗沖淡濃度情況!

我有咩問題就唔使你去關心嘅,不過你條撚屌就真係個人好有問題,返返入青山啦好無?
仲有屌埋你一樣嘢,我話「香水溝臭狐」
係好撚清楚講,消毒藥水係無味,唔怕「香水溝臭狐」 即係話你講緊嗰啲product 如果有香味又失效時就會有呢個情況
消毒藥水就唔會有

你明唔撚明呀? 唔明就屌撚到你明喇,睇清楚先好屌吖嘛,又俾我執撚住你個柒頭係咁中到你啞口無言
梳打粉!
唔洗即刻搽
不過你D毛生得都幾快下
又忽略消毒水對皮膚嘅影響仲要一日搽幾次

12個鐘係我個人使用心得
但你搞返好你皮膚嘅pH,之後唔洗用得咁密添
上面有人話一個禮拜一次都夠
我平時就兩日一次嘅

睇嚟唔肯接受自己錯嘅係你
我無嘢好講了,完全同學歷無關
阿叔得閒去進修下,識得上網就用下google啦update下自己
我只係覺得你以為自己爆哂粗好型
暫時未見到你嘅科學根據
真係好似D阿叔喺街頭潑婦罵街
最鍾意聞女仔啲臭狐味
爆粗?型呀,用嚟屌你咩on9西特別型

你自己睇返你post 嗰幾段英文,特別係最尾嗰段,你直頭係幫手解釋哂,唔駛我揾啦,你唔係唔知你揾嗰段英文係幫緊我吖嘛? 你係咪唔識英文?要唔要我翻譯?
做多次miradry? 有啲要2次先大幅減到
5年前做左,呢2年有返dd味 但無再繼續嚴重落去
當我賣大包,解埋你聽,人地話你隻果酸類,係POTENTIALLY 減少細菌生長,即係佢都唔肯定,只係潛在可能,但佢好肯定咁講,殺菌係有效,少細菌就少氣味

有幾大影響? 你對手爛咗未?你用咗幾年酒精潔手液?
個人心得?定係個人尻up呀,你仲未答到汗淡問題喎google 就好簡單嘅,但好似你咁google 完啲嘢,睇完又唔明,唔明又唔問,問完又唔聽,聽完又唔識就柒啲囉

又係度尻up話人係阿叔,其實你先係啲街邊阿嬋,人講你就信你屌你就痛
我都係 R到損晒
特登搵返個post多謝ching!!
小學已經有臭狐問題
用過好多方法脱毛、止汗劑、打Botox
仲割過汗線 (半年左右啲汗就翻返嚟)
見到你介紹果酸有用,本着試吓無妨嘅心態
拎左本身屋企有既果酸精華抹一抹胳肋底先出門
個日有出過汗但收工返到屋企竟然無味!
連續實驗左4日,有做埋運動大出汗
到依家都係無味,好開心
呢個問題困擾左我差不多20年
試過咁多方法都無用,估唔到原來用酸解決到!
想請教你,我依家用緊隻含5% 甘醇酸既精華每日抹
我見個濃度低過你介紹既The ordinary glycolic acid
但對我黎講又有效,所以諗住keep住用
不過會擔心用得酸多皮膚會易敏感左
會唔會查返啲保濕落胳肋底好啲?
但本身已經勁易出汗又笠。。。
仲有乜注意事項指點下我?感激ching!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞