臭狐點搞

154 回覆
10 Like 26 Dislike
剃毛加消毒酒精
係唔知加拿大會唔會變黑但男仔就冇所謂啦
講兩句就話人廢老,睇你都無咩點讀過書,有機物係好正式啲稱呼,唔知有咩問題,同你講角質層係一樣咁上下,你咁介意你一早講老泥啦,角乜春層啫?

你呢世有無老泥就真係唔知,不過你自己都有呢個問題,睇嚟你係有而自己唔知,好可憐,不過唔緊要嘅,呢個係好普嘅問題你唔好自卑。

另外你係咪做ad 自己知,唔駛撻啲Sales 字出嚟,自己露哂底仲喺度扮哂嘢!
總之我係講,酒精最有效最有用,無話你果酸完全無用,不過你條粉皮講度隻嘢好似神仙水咁,我睇唔過眼就屌下你咁解啫!
本來我都係話你口吻似廢老
睇埋你呢個回覆就更加肯定你係,仲要對號入座

你有臭孤係因為無注意個人衛生
每個人都有汗味嘅,但係格喇底有老泥真係難D,而且你好似唔知咩係老泥
角質層咪係形成老泥嘅物質囉
露底嗰個係你乜柒都唔識平時沖涼又唔沖乾淨

同社會脫節連護膚牌子都唔識
你真係笑死我
對號入座, 你咪笑大人地個口啦, 笑死人嗰個你呀
話你無咩點讀書真係無錯

我細心POINT FORM 講埋理由, 清清楚楚講埋理論, 你即刻收咗皮啦, 你連對答都做唔到, 除咗係啲垃圾網上SALES 打手之外, 真係無咩其他可能性, 個腦轉都轉唔到, 駁唔到淨係開口埋口話人廢老, 其實上可能我仲後生過你條柒頭皮。

唔駛講其他嘢, 上面起碼有幾位絲巴係認同我做法係WORK, 而係得你條ON9 喺度自吹自擂叫人用你支濕尻嘢, 唔用又話人唔識, 老撚鳳要識你啲SELL 啲濕尻無人識o既牌子o既咩, 話你憨尻怕你嬲, 請你sell product 嗰個即刻炒柒咗你

仲有你條on9 同政府啲官一尻樣, 咁鍾意搬龍門, 我話有機物你條仆街就話人咪即係老泥, 你自己轉頭又話角質層咪係形成老泥o既物質, 咁有西分別呀, 你自己講就得, 人地講就係柒, 你啲咁o既人唔好做sales, 入政府做啦, 垃圾西, 你連汗味, 個人衞生同臭孤都未撚搞清楚呀on9西, 我敢講日日有沖涼整潔o既人, 一樣有可能有臭孤, 你連呢啲都未搞清就學人串串串, 返屋企食屎啦你
你係真係死先好, 唔好再喺度出醜喇, on9 西
睇見你嬲成咁真係好好笑
得喇, 你咪同阿叻嗰啲我呢世未試過咩咩咩, 未見過一尻樣,
處理方法人人都唔同, 無可能隻隻都了解
但形成原因都唔理解就喺到柒, 你咁嬲屌, 無理由唔屌柒你, 仲要sales 要做mon post 狗, 可憐到一個點。
屌完你條on9 , 成個人都C服哂, 咁撚特別竟然會有人鍾意伸個柒頭出嚟俾人屌獲o既
我唔洗巴打認同我
皮膚科醫生認同我就夠
你D回覆太廢老,無嘢講就開始人身攻擊,對唔住笑到抖唔到氣

That being said, it may help keep odor at bay. "Glycolic acid is thought to help reduce body odor by reducing the pH of the skin and making it harder for the odor-causing bacteria to survive," Garshick says

"The current trend using alpha hydroxy acids in deodorants is a fabulous new way to fight body odor," says board-certified dermatologist Michele Green, MD, who is based in New York City.

Body odor is created with the interaction of sweat and normal skin bacteria,” says board-certified dermatologist Dr. Elyse Love. “Glycolic acid will not decrease sweating, but it does alter the skin’s pH, which potentially decreases the concentration of skin bacteria in the area. Less bacteria means less odor.”

用家分享:
https://beautytap.com/2019/02/aha-bha-as-deodorant
好似D街邊阿伯死唔斷氣咁
日日用止汗劑啦

發現用呢隻抹underarm都work 可以keep一個星期
同埋果酸類可以去角質 有白淨咗
嘩, 呢啲就真係sales露底喇, 用家分享, 笑死人
人身攻擊 ??? 喂, 你唔好好似啲死港女咁, 唔夠人講就話人地恰你, 人身攻擊好唔好! 好撚醜怪肉尻酸喎!
用滴露浸
佢篇嘢唔同牌子嚟㗎喎都可以話係PR
巴打有思覺失調食藥啦
你鬧我PR我只會覺得你好笑,因為我唔係你死唔斷氣jer住我成個廢老咁,除咗笑都唔知可以比咩反應你
定係廢老唔識英文?原來無讀書嗰個係你
BTW上面都有絲打話果酸有用
睇下自己有邊句係針對我講嘅嘢
其他人我就唔知喇,你就一定係因為無做好個人衛生先搞到格喇底積老泥
記得洗下屎眼啲屎漬,用滴露唔夠㗎,用埋漂白水
你咪喺度兜喇柒頭, "其他人唔知, 你就一定係" 俾我督尻到, 你認先嗰度兜淨係講淨係話你, 正一小學雞

滴露漂白水洗屎眼係咪你用過work 先教人用架, 不過我就唔會好似你咁on9 用呢啲方法洗屎眼, 建議你用完滴露漂白水洗屎眼, 記得用埋你支濕尻果酸醃下去
有fd孤臭+香水
屌佢老尾
生化武器嚟
你係咪on9 架......咁解要認明我有無睇.....識唔識, 你唔撚係以為我睇完要翻譯出嚟先代表我識呀吖嘛, 你邊位呀我要証明你睇! 呢啲ON9 垃圾用家分享係俾你呢啲ON9西, 令你啲ON9西信先會課去買。無啦啦我地呢啲正常人點會走去睇呢啲昆水用家分享
我係話你垃圾sales 仔咋, 你有撚做PR資格咩! 死撚開啦

用過有效
我講嗰個牌子香港無分店
睇嚟你係自己projecting
怪唔之得
自己做sale屎無讀書先咁敏感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞