臭狐點搞

154 回覆
10 Like 26 Dislike
得喇得喇, 明架喇, 你係咪想講我SALES 消毒藥水同滴露皂呀, 係咪講出嚟囉,
牌子香港無分店 MEANINGLESS, 唔知你想解釋啲咩, ON9西
笑死我鳩up
你so far鬧我嘅每一句嘢都唔係真
然後你仲自我感覺良好,廢老果然係廢老
我無話你sell滴露呀又自己FF
你同街邊廣播賣家品D阿叔廢老差唔多level,自以為係真理,衰咗又唔肯認,仲勁無品鬧返人轉頭
返去執番梘啦
你話我廢老又係真咩你估,
本身我係無諗住打咁多字解釋論述, 但你條撚屌話叫人擦滴露, 話我亂點人我先開你波
唔夠人講就扮慘話人鬧你扮可憐, 話人廢老又唔認, 講人對號入座, 似撚足啲乜乜局腸咁仆街
叫我去執番梘, 你返去用果酸醃屎眼啦
我邊句扮可憐呀?我笑得好開心喎
你每次都FF咁多嘢嘅
你唔係廢老囉咁,你係廢佬,開心未?
廢老???廢佬???
小學雞....連自己寫過咩都唔記得
記得用果酸醃屎眼, 用滴露漂白水洗屎眼o既經驗教多啲人

我都好耐咁試過咁樣串到好似你呢啲撚屌想杘都駁唔到, 爽哂
癡線 sarcasm都唔明仲以為自己串到我
白卡?
直頭屌到你暈啦, 仲諷刺, on9
你直頭係院友走失添啦, 白卡

真心推介~~萬寧有售(唔係每間都有)
都啱嘅
廢老現實無咩人重視,要上網拎存在感
見你秒回, 你估現實有人重視你?
咪又係咁上下
見你秒回, 你估現實有人重視你?
咪又係咁上下
高汁,實用post
絲嗎? 大波加樣靚既話其他無人留意陣味
咩邏輯
講中咗你
咩邏輯, 就係話你無邏輯?
就係因為話你無邏輯, 用返你o既邏輯, 喺你話我同時, 其實同時適合話返你自己咁解囉, 你唔係理解唔到呀嘛? 56k?
垃圾。搞到D毛全部白點。用左兩次當垃圾扔
呢隻好撚似賓賓
我用開black &white個隻
我搽少少only 啱啱好唔會散出嚟

不過都有諗過用另一隻,就試下black and whute
睇醫生
割汗線
有毛
攞消毒棉抹囉
有毛唔用得㗎咩
認真 臭孤浸除吸左落d衫度就咁係洗唔走
就算洗完你著一陣又浸味就出返黎
個浸臭味來源其實係人體分泌出黎既油脂同細菌

只要洗衫前將d衫浸消毒藥水/滴露乜柒都好 浸一晚先拎去洗
你就發覺d衫個日著足成日都唔會臭

絕d仲可以拎d衫去煮
一百度滾水煮五分鐘
實無味
不過實比老母屌死

絲打記住臭味來源係細菌而唔關汗事
所以止汗係無用的
最重要幫件衫係除菌除油脂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞