蔡天鳳與譚仔太子爺相識經過出現4個版本

173 回覆
218 Like 6 Dislike
大把有錢人娶生過仔離婚二手貨,林敏聰前妻陳伶俐,陳少霞
譚仔:同佢唔係好熟,我哋仲未注冊
我覺得直接當伍姐講嘅野係大話成件事會更順

如果係同學,婚禮司儀/新人實會話咩好有緣,原來細細個已經識
但而家新人完全無提
林敏聰用佢黎做例子本身都錯
譚仔收賺10億
當佢分到3億,如果攞去投資錢滾錢都唔野少
邊度錯?佢娶過既女唔係二手?仲好過處女?升價十倍?
隻介指A貨黎,俾人踢爆咗
未必係譚仔送,如果係,駛乜送A貨

https://lih.kg/zrBNhJX
#410 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
蔡天鳳案再拘一男涉嫌「協助罪犯
https://lih.kg/zrBNieX
#423 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

其實啲字體都明顯唔係真⋯
我諗唔明點解要用啲咁假嘅pops
淨係隻戒指都仲可以呃到好多人 但佢偏偏要用埋個咁假嘅tray ….
不過呢啲都唔係重點 重點係2015時佢個人設都仲係扮緊…
我意思係林敏聰嘅性情比較特別

你攞佢做例子同攞林作做例子一樣
捉播錯國歌。唔好煩住長官

我覆條問題係有錢人都要娶二手西唔係處女,關林敏聰性格咩事
佢地兩條友性情咁獨特
比較難搵接受到嘅另一半
所以咪娶二手

你係都搵啲性格大眾化嘅例子黎講
起碼望隻手你唔覺得佢肥,我已經唔理隻嘢真定假

PR千祈唔好話不如講陳慧琳⋯⋯
如何洗白白依個topic已經有N個KOL討論過,會唔會俾少少新意諗下點樣兜

唔講多,大埔陳漢記舖位連牌放都係3950萬

上年程班長都係1100萬

做食市有幾辛苦其實唔會唔知
賣幾十蚊碗米線, 賺10億, 同信多啦A夢帶個竹蜻蜓就飛天一樣咁On鳩 , 你睇 HEYI Group 係乜公司, On鳩仔
我覺得鄺港智未必讀陳樹渠
陳樹渠校友group冇人識佢咁
以佢個年紀 除非係毒撚 實有同學add佢fb ig
我大佢一年 中學畢業前add晒所有同學嘅ig

條友俾我感覺2013年前唔存在世界
2013年就無啦啦由舊石頭爆出嚟 一爆嚟已經18歲

相反 秀茂坪案隔咗咁耐 fb都有阿進嘅中學同學講佢嘅事跡
唔係講林敏聰嘅問題

佢係想講
林敏聰2個前妻之後都嫁咗富商
陳伶俐都係帶住2個仔

我打漏咗收購個購字

當然質疑點解用10億收購佢都好應該,但如果講2017年後啲錢點黎就係去返收購
比較想知大伯屋企隻狗仔點搞, 會唔會無人上門已經餓屎左
我打漏咗收購個購字

當然質疑點解用10億收購佢都好應該,但如果講2017年後啲錢點黎就係去返收購
隻野真定假重要喎

因為無錢咪A貨當真
問題係你睇埋年紀……譚仔識死者先2x歲

你果啲富商2x歲仲玩緊女啦,點會食二手
譚仔少爺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞