蔡天鳳與譚仔太子爺相識經過出現4個版本

173 回覆
218 Like 6 Dislike
四胎,如果個個正常5至6K,腰同股會被撐開.
四胎,點收返? 好似削面腮咁,削胸頁,削股骨?
一大班女一齊開工, 介紹畀老世都係媽媽桑蒂住位小姐入房

對女嚟講梗係一大班朋友/對手
對條仔嚟講咪同一位朋友(媽媽桑)囉
有錢仔揀個同人哋離唔到婚、同自己註唔到冊嘅二手雞結婚,出面大把靚處女啦
講到屋企有幾間分店都讀唔起
入面D 學生個個老豆都全球一二三富?一年返黎一二次咩
成件事太假
物以類聚有乜出奇
一個胎,5至6 Kg,連盤帶水,一大堆嘢,撐幾個月後,可以收返,
四個,點收得返?
全部都係黑市,送到香港.安排父母家庭,順便走資.
陳豪老婆連柯3個,而家咪一樣咁撚正
公開口罩騙徒資料 = 犯起底法
質素蔡天鳯背景 = 黑心無人性,唔尊重咁好人死者 😢😢

解決提出問題既人就可以解決問題,美麗新香港
譚仔 2003 年先响大角咀開譚仔嘅第一間分店

而鄺蛇 2004-05 年期間查大角咀嘅女子案,最後強姦而辭職

之前啲 post 都有講過鄺蛇一早就識譚仔一家嘅可能,當時搞第一間分店,成家一定經常出入大角咀,而當年警民關係唔差,阿蛇會同啲鋪頭打好關係唔奇

成單案隨時有可能拉到點解當年三哥同五弟反晒面,五弟到底係咪一直做緊啲咩
好心佢哋明知結婚有部cam 影住就夾好口供先講啦

佢老母明知個女身世有問題
就唔好網上咁多爹出少句聲冇人話佢啞

條豹太直情九唔搭八懷疑係洗錢集團一份子
我係警察實查埋佢
小學中學同校唔同班
有日仔仔係街撞到個fd同條女驚為天人
但條女見唔係靚仔 眼角望完算
有日一大班人落club 見返條女坐枱
於是追佢 結埋婚
結婚時請飲 仔見到個以前個老死 先發覺原來同校

會唔會係咁
佢show過你? 佢胸腔骨打下,腰,股幾多?
1.7米
1.55米
被個6/7Kg撐過之後.
1.55那個,會好明顯闊咗.
唔關正與唔正事.
------------
唔得閒招呼多位PR. 大陸金主有權有勢,在香港玩六國大封相,玩爛香港.這也是無可奈何.
BYE.
未註冊叫唔叫現任老公?
買樓係為咗漂白啲錢,所以一筆過、逃稅。
唔係已經有消息蔡天鳳中一至中三讀九龍塘學校中學部呢間野雞, 跟住話中三左右老母改嫁有錢佬開始彈起先轉咗校?

斷估譚仔衰撚極都唔會讀依間? 同埋唔係話大約中學已經喺澳洲留學咩
完全自欺欺人

你可能會唔記得同某個朋友係邊日食過飯,睇過戲

但絕對唔會記左係邊度識

你自己諗下會唔會唔記得某個朋友點識
老母抖音comment係好耐之前㗎啦 邊會估到個女會咁死然後攞嚟被鞭屍
而鄺球其實先喺佢真正愛既人
開始冇咩人講呢單
跟住靜靜雞輕判
咁耐都冇當年啲同學PO班相級相做證明
呢個驚好玩
呢四個版本係可以完美串關
就好似上面層主咁講,佢哋雖然係同學,但唔熟,甚至唔識,之後Chris 某日先撞到「靚咗」嘅Abby… 然後透過舊同學/朋友聚會先正式抄佢牌。

如果真係青梅竹馬,Abby就會畀個mk中出,伍姐美化咗成個故事都唔奇。始終自己個女畀mk中出,搞到咁後生就結婚,老公仲要窮,呢啲黑歷史一定會被伍姐修改。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞