蔡天鳳與譚仔太子爺相識經過出現4個版本

173 回覆
218 Like 6 Dislike
以前阿婆嗰代啲女人咪 7-10 個咁一直生
佢 28 歲前生哂 早生易收身易復元係得㗎喎
單野初初爆出嚟鋪天蓋地咁報道,就黎連人哋食過乜屙過乜都挖哂出嚟,但自從爆局長通緝犯同場之後就好似刻意唔講唔報咁
依家再傳出背後一個二個情夫情婦係咁有背景
應該牽連甚廣
呢個所謂老友day 1出嚟爆料都話佢古古怪怪架啦,邊有人死左個老友仲將老友一家私隱左爆右爆架
識嘅方法唔講得
件事已經冇傳媒報導,想知多啲背景
我都覺得好勁
15年生完仔
老公變通緝犯
仲傳話當時佢都有上大陸接濟佢
屋企有2個細路
但仲有時間識到太子爺

2015 年12月 疑似收求婚戒指

蔡天鳳案再拘一男涉嫌「協助罪犯
https://lih.kg/zrBNfvX
典解 無我最信 果個無連登 第五版本嘅

前夫14 -15年 係gay 佬網站 騙財 果陣騙中譚家呢隻金龜,
譚仔雖然被騙財 都仲對 鄺家兩兄弟一往情肛
最後三家人一齊坐低傾最後就得出要天鳳 幫譚家生仔呢個結局,三家人都求仁得仁,happy ending
*唔會忘記左係邊度識
奇異天鳳玩救宇宙
Everything Everywhere All at Soup

讀開國際學校轉去九龍塘Band 3中學真係未聽過

仲要講到兩個喺國際學校唔識

咁有緣,一齊轉去同一間band 3 本地中學?

個機率有幾多?
真係當人戇鳩
咁可能間7000萬嘅屋,真係譚仔想買俾鄺仔同佢屋企人
只係叫Abby 出面俾錢

唔怪得最後咁嬲
懷疑佢同前夫直情未離婚
遺產係由配偶主動申請先攞到
本身鄺家可以食晒d錢
點解打格仔?
我覺得直接當個伍姐9up仲好串連

事實咪真係大個同姐妹釣金龜識
可能群交船 P
條條囡都屌過晒仲邊記得邊個打邊個
Hehe
真 越講得呢啲多就越可疑
平日好人好者/ 身家清白既點會有咁多人衝岀黎幫佢講故仔
搵9upper chatgpt 都串唔埋呢4個版本呀
紫靈[我] 15碎 係一個又可愛又靚女又索既女仔,傻傻地,勁受歡迎,校花,成績好到年年第1,唔好以為佢\好恰 佢\好打得嫁,勁串,有錢(啊爸係全球第二富,但好忙 一年先返泥1次)
,bt fd 係欣同琪+雪

白欣[欣] 15碎 又令又索 唔夠靈令 但索過靈,ok受歡迎,成績年年第2,校花,勁x100000000000000串,有錢(啊爸係全球第三富,但好忙 一年先返泥2次)bt fd係靈同琪+雪

卓雅琪[琪] 15碎 好可愛 Q過靈好多,幾受歡迎, 成績年年第4,校花,幾打得,[]k串,啊爸同啊媽死曬,同雪一齊住,bt fd 係靈同欣+雪

陵子雪[雪] 15碎 又索又可愛 索到同欣有得比,受歡迎,成績年年第3,校花,勁x1000000打得,一d刀唔串,同琪一樣 啊爸同啊媽死曬 但佢\啊爸同啊媽留左好多錢比佢\,同琪一齊住,bt fd 係靈同欣+琪
可能鄧SIR跟咗呢條誇境飯聚集團好耐
而家俾人督爆 籌劃緊點樣救返支針
佢咁鐘意做戲 可能都係查 案嘅一部份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞