AKB48本家討論區 #106 行天優莉奈生日快樂 / 全部節目:OUT OF 48

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唉,我都好想去睇
平行時空既你飛左了
真大台都未嚟料
必定支持!
吓?!玩到咁上心?仲要對飯不滿?
可能以為係自己有,點知俾人背刺掛?
完美嘅美奈

個主角一直都係咁癈

真係無出黎影大合照
好彩仲有人肯講人話,睇佢咁瘦到咁嘅款好可能已經有情緒病。講真對佢嚟講畢業係好事。冇必要再理呢班咁嘅營運同埋WOTA怨男。喺團內努力咁多年,因為反咗一個自己熱血後生時嘅說話而俾人攞去同008 隻臭雞比較(總選搶盡兩前輩風頭,又明知中文春準備卒宣都仲要昆飯投票俾佢)
AKB又少一個有特色嘅隊員兼有經驗嘅前輩。
https://twitter.com/Kat4omo1/status/1641484290574917632?s=20
後生女就係後生女
講句公道說話,咁佢又真係無從一而終到底,俾人拎黎反都係正常既
Idol俾人反係正常,當然正常啦。因為眾所尻知做idol有冇做錯嘢都會有人反。正如你所講佢自己打自己嘴巴柒咗有人反更加冇辦法。但睇佢暴瘦嘅程度係好明顯啲人反嘅力度係令人以為佢俾文春影到佢同J家仔玩3P咁。而家睇番,真係唔怪得有唔少MB握手會黑面,亦都解釋到麻友未卒宣都喺節目度話如果有下世嘅話唔想再做idol。

不過可能佢自己又太上心。講真好似48有好幾個大將在席時都中過文春或有醜聞,之後挨過風頭冇事仲支持住成個團,好似柏木,指原,老咪,南總,呀醬(唔肯定)同麻里子。

平行時空既你而家都飛左了
可能唔係平行時空
係香港到時點名
吓?
Why?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞