AKB48本家討論區 #106 行天優莉奈生日快樂 / 全部節目:OUT OF 48

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
2023年3月29日 我愛水島美結
一日一生
出手了
本家最大胸器
講一生只愛XXXX係行天
大過矢作未
大唔大過唔知,但腰應該無咁大
我自己都係麻友死忠,可能有bias
公道咁講,握手黑面都真係同飯既期望有落差

不過我自己都會體諒佢到後期應該真係唔鐘意娛樂圈呢個世界
佢入AKB果時只係一個12歲既o靚妹
人既口味又會有改變
可能佢細個鐘意做呢d野,又或者覺得有新鮮感
到大個未必繼續鐘意做,呢d情況都算人之常情
佢性格又咁內向,將心比己,漸漸佢可能真係覺得握手好無聊,以至於對成個娛樂圈生態有好多不滿,應該真係好唔鐘意

咁畢竟佢都係一個好誠實同專業既偶像
喺台上唱歌演戲都好認真好大進步
喺台下私生活又檢點
當然我明白你既角度係點解佢握手時唔交下戲大家開心就算
但佢性格應該就係唔鐘意咁樣扮,咁但起碼佢真係冇呃過我地,所以最尾佢都係唔鐘意做就卒業/引退
所以我覺得可能唔岩口味就算,但又未至於要去到憎佢既
希望佢搵到自己既快樂算啦
又係時候回顧吓
應該未,但萌夏後期某個時候肥腫難分

放開馬b
可能結左婚都唔定了
佢鍾唔鍾意份工同最後唔撈呢個圈係佢嘅事,我被佢hurt而憎佢都係我嘅事,況且我只係送晒佢啲周邊去堆填區同投票俾指原後就離開偶像圈,冇係SNS直接鬧已經好厚道
你同佢握手嗰陣佢點樣嘅反應?
地獄已回開心
呢種感覺就好似初戀俾人呃過之後就唔相信愛情咁
番工未
OMG 可愛到....
第時唔知邊個有幸可以得到大小姐嘅撒嬌
https://twitter.com/reirei_2005118/status/1641049100237012993?s=20
優質潛力股
可惜要同17同18期爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞