正式宣佈迪士尼樂園係男人地獄

608 回覆
4840 Like 352 Dislike
係咁架
D女鍾意

大家各取所需,你想屌閪,就要付出
條女比你屌閪,佢就想要有個happy心情

無心情,苦口苦面,邊會比你

好似你打工做狗咁
你好撚想打工比人撚?你都係為錢

原理一樣,有邊個男人想做d on9野?都係為屌閪

所以點解咁多男人去叫雞,因為免去好多麻煩野就有閪屌囉
All boys are different?
男朋友玩得仲開心過我
2張飛都係我買

不過佢講明短期內就唔想再去
真 兩個人剩飲食都成千蚊
唔係迪士尼地獄
係你有個自私女朋友令你地獄
之前平安夜去
日頭同夜晚兩班人
日頭一家大細
夜晚成班戰鬥格
尤其是旋轉木馬打咭位
之後農曆新年再去
咩都無 得扒
我女朋友
佢嫌搭車山長水遠
入到去佢又唔玩機動遊戲
食又冇啖好食
人多又逼餐死
完全冇意欲去
問鬼佬遊客攞飛
港女 : 我有被你屌架
男人為咗屌西就係咁低賤架啦
一係唔好屌咪唔使去囉
有冇人知之後點
之後咪繼續守護佢

然後梗係冇然後啦
仲守護緊???
咁你咪搵條唔去迪士尼樂園既女朋友囉
見到呢d post 心念真係痴撚線 , 你換過個女朋友啦,
你咁辛苦咁唔想咁苦衷唔同你女朋友傾?
果個係你女朋友, 你咪拎呢d理由出黎同佢傾囉,

仔女就話無得簡, 女朋友可以喎,
你咪溝女果陣問佢鍾唔鍾意迪士尼
老老實實, 係無優點架啦 但係D優點係來於你條女呀
你條女鍚你, 你都會一樣鍚番佢, 關乜撚野迪士尼樂園enjoy 定優點事咩?
你條女唔鍾意迪士尼, 都可以鍾意行街WINDOW SHOPPING架喎, 你唔通又出POST屌鳩陪條女行街WINDOW SHOPPING腳都廢撚埋 ? 行街撚死?
你都唔撚明乜野叫做愛你身邊果個
咁多苦衷既, 走啦

提提你, 你呢個POST可以改做爸爸地獄 , 一樣架咋
記錯 159 3個
聽完呢句,
樓主咪又死死地氣繼續拎住部A7R5 幫條女買100蚊隻雞髀食

我作為個家長 其實都唔明d後生仔女入去做乜鳩,入面d野低b到極點,排個濕鳩小飛象都要差不多一小時,食飯搵位 好似成班難民咁,後生仔咁多娛樂點會入去呢個濕鳩樂園
閪人
迪士尼真心悶到仆街 比我去真係寧願去海洋公園
個場又大又分得遠 你行入去正門已經身水身汗 夏天熱到仆街
野食百鳩幾蚊隻雞脾.... 想飲野又30幾40蚊 狗也不屌
利申 : 真絲
建議叫條港女自己死去搵個唔覺得迪士尼係地獄嘅朋友去玩
老實講
係得香港係咁
日本排到仆街但d人都好開心
下 拍拖通常都條女比架喎
利申:搵得4萬幾 搵得多過條女 次次都係條女埋單 自己就送禮物呀 車佢返屋企咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞