正式宣佈迪士尼樂園係男人地獄

608 回覆
4840 Like 352 Dislike
十年資深老兵
牙sa: 我有比你屌架
窮就唔好拍拖
著到職安真漢子咁之後直接行入去
最折磨係啲女去Disney着得特別淫
但又唔可以𥄫到畀隔離嗰個發現
日頭帶住黑超 is ok
仲要係白金
仲要係紅日(聖誕,過年日子),得白金卡會員可以入,好少人排隊,5分鐘就玩到
同女人去shopping 先慘
大出血
開左關更加唔使去
生左阿女後,依番說話可以重用
我講得唔好,咁當然睇情況
要睇佢係真累定只係撒嬌定真係physically要抱
兩者其實係點都分到的

本身又有fast pass唔使排好耐, 又坐車唔使企住咁入去, 又夠訓先去,
入咗去一陣就話要抱的話,呢啲係撒嬌
你唔係咁都抱呀嘛

有小朋友就要預計吓佢幾時會累
將啲嘢盡量安排到佢唔會累到透支
唔好入去玩全日,俾多少少錢買fast pass
食完正餐先入去
盡量唔使佢排佢企咁耐
到小朋友咁上下大就慢慢將抱佢嘅機會減到零

3歲之後體重都1xkg 起跳,你仲郁下就抱佢
你唔累身體都會慢慢有舊患,好快會有類似腰椎間突出嘅問題

3歲後期後期理論上係唔需要午睡
累到真心要抱的話,其實之後仲點投入到去玩,不如真係走人俾佢好好訓下幾個鐘算數

唔好以為「他只是個孩子」就乜都yea 佢,佢哋其實都要有佢嘅年紀一定程度嘅體能
成日比同齡小朋友更易累的話,佢其實係要練番體能
起碼要練到佢個年齡層需要嘅體能
因為體能差呢樣係直接影響佢平時生活
上堂分分鐘會留心唔到/釣魚
你想同佢玩耐啲你都會發覺唔容易

3歲打後仲坐BB車其實咪仲異相
你係女人
男女問題
一律建議轉基👍🏻
好多囡睇
d 囡著短裙坐地下會有野睇
上次去見到有pair迪士尼膠男孖住去有啲驚訝
兩條友成身著哂迪士尼角色既野
但又睇落唔似gay冇咩身體接觸
你都係想話自己唔係港女姐
同一樣野睇完又睇,唔厭咩
港女而家興channel 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞