正式宣佈迪士尼樂園係男人地獄

608 回覆
4840 Like 352 Dislike
中國式教法唔係應該抱到佢十歲都照抱咩?
Beta男俾條女食到上心口
香港 - 入去食野為左食飽

東京果個好食好多 又平啲
呢家啲煙花係咪仲係唔識爆
$160一隻火雞脾呀!一百買唔到🤣
窮撚先會堅持aa啫 唔通大劉咁有錢又aa咩 窮人又要學人溝女先會堅持男女平等
樓主好廢
唔好代表其他男人thanks
鬼妹易搵到呢類人,冇咁跟風,會覺得鐘意卡通人物嘅女仔低能長唔大
1.體驗迪士尼的魔法:迪士尼樂園的主題公園以迪士尼的各種角色和故事為主題,讓人們能夠在這個虛擬的魔幻世界中享受一些獨特的體驗。
2.激動人心的遊樂設施:迪士尼樂園的遊樂設施通常都很有創意,充滿驚喜和挑戰,讓人們可以體驗到不同的感受,對於喜歡刺激和挑戰的人來說,這可能是一個很好的去處。
3.美食和商店:迪士尼樂園擁有豐富多樣的美食和商品,可以讓人們享受到不同的味道和購物體驗,對於喜歡品嚐美食和購物的人來說,這也可能是一個不錯的去處。
4.與家人和朋友一起創造美好的回憶:迪士尼樂園是一個很好的和家人和朋友一起度過愉快時光的地方,可以讓人們創造美好的回憶,對於喜歡和親朋好友一起度過時光的人來說,這也是一個很好的去處。
總體來說,迪士尼樂園可能對一些人來說是男人的地獄,但也同樣可以是女人和孩子的天堂,這取決於個人的興趣和喜好。
識爆,唔係剩係射
迪士尼先最抵玩
首先整張金卡
除咗聖誕 農曆新年 除夕 正日基本上都入得
好似2k幾一張 即係一年入到4次就回本

之後你有咩節目諗唔到
都可以propose去迪士尼
你只需要俾車錢
住得近可以收工去
去完就睇完煙花
簡簡單單唔洗諗行程
入到去做下腳架扮低b又一日
點計都好過次次諗行程
睇戲食飯個啲咪又係錢
真 諗唔到去邊就去迪士尼攝時間
門票慳少少不過每次入場再比佢劏多筆
係 好彩
世界咁大 冇人迫你留喺鄉港識女定係吃喝玩樂喎
去之前幾日直到去完果晚都要表現期待同高興
仲要去旅行咁plan定行程
唔好識女就解決曬
依家係想同你去迪士尼一齊玩,你就成日諗咗去sex
同埋玩咗成日都攰啦,呢個時間係應該回味返個行程
最捻臭閪系无位抽烟,真是屌佢老鼠 🙏🙏🙏
冇女a0表示,十幾年冇去過香港迪士尼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞