正式宣佈迪士尼樂園係男人地獄

608 回覆
4840 Like 352 Dislike
仲有5分鐘
一直唔明有咩好鐘意
定你想隻鴨抱起佢
ching平時食開咩女
你話比例上100個有面得2個係靚女都算
你行一日都得兩個靚咁嗰兩條女一定靚過IU
隻鴨條女都係旁邊
上面先有個話成個園得一兩個靚
呢條女可以收番埋 連登仔唔會屌的
去得呢啲一定帶車仔去
你地啱啱開始
迪士尼一開始既投入資金係大啲,但之後你會發現抵到爛

買銀卡,講緊兩個人都係2千幾,同埋可以光明正大咁避開星期六日同公眾假期(同條女講太多人會迫)

1)迪士尼最大好處係唔知去邊果陣就可以去,條女一定唔會炸形,最好約佢兩點零三點係果到等,可以避開最熱既時間。同埋午餐條女會自己搞掂,唔使你理

2)一入到去先行啲商店,睇吓佢有冇野想買,如果feel到佢有野想要就即刻拉佢出去食雪糕,用幾十蚊既代價去避果幾百蚊,佢食緊雪糕既同時拉佢去玩iron man同蟻人,務求要令佢唔記得買野,將個注意力轉去玩。迪士尼好多遊戲其實都有冷氣,好撚過op好多

3)你竟然話雞髀貴,你知唔知雞髀係最平既野,你出街兩個人食一餐180可以走得甩咩?但迪士尼可以,仲要可以食飽兩個人。但記得要係啲show開始前就要食雞髀,如果唔係之後可能冇得買

4)第一場show要睇1800既獅子王,睇完之後去睇1900既魔法書房 呢兩個show既目的係比你休息坐下同磨時間。

5)睇完兩個show都差唔多1930,之後帶佢去玩旋轉木馬同咖啡杯,大約2000果陣就出返去等睇煙花,記得企前少少,唔好企係兩邊商店之間(防止佢入到去買野)

6)睇完煙花即刻拉佢走,同佢講如果唔走快啲一陣有排等車。到呢個時間出到去尖沙咀旺角都冇乜野食,所以叫佢返屋企,一係你就送埋佢返屋企之後自己再返屋企。

影相果part冇辦法唯有帶條女去多幾次,一個月最少一次咁,久而久之佢就唔會再影。

另外要屌閪既小朋友我真係好羨慕你地仲有去砌自己條女既慾望我寧願返屋企打飛機好過
我:咩話?邊到有女?
你叫雞定拍拖
其實冇女友就唔會有呢個問題
點會Land唔洗排
人地就係中意依種距離感
日本嗰個少人極都1-2個鐘喎
香港多人極都係120分鐘,仲要最受歡迎嗰幾個先係
其他多極都40-50分鐘 仲要講緊啱啱開放返啲銀卡/平飛嗰日先係咁
依家多數半個鐘
咁香港一早一晚都可以5-15分鐘直入
1,2點開始就多人
日本Land留到夜晚又真係無謂,個煙花引唔到人留低
美女與野獸15分鐘無可能得
120分鐘鐘起跳

差不多完
香港夜晚夠得受歡迎嘢20分鐘
其他冇嘢過10分鐘
俾錢黎樂園
唔俾錢點有快樂
香港男人 去邊都要俾埋條女個份嫁啦
依D 女權一句聲都無出過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞