NGT48討論區第五回:請支持奈良未遥

1001 回覆
10 Like 12 Dislike
大家見到NGT啲po其實由第一回勁多負評慢慢開始有正評再到依過moment 正多過負
NGT48人氣正在上升中
大家見到NGT啲po其實由第一回勁多負評慢慢開始有正評再到依過moment 正多過負

關唔關#1推介其他成員個度事

應該係追擊珠巴班人無再追

又要貼珠巴名言

又要貼珠巴名言

開始玩悶啦...
Btw留意到美優巴日日24小時都駐守米po

你夠係一到凌晨就妙にテンション高い

我唔係24小時

我係通常凌晨4點到就,起身睇sr,但係晏晝嗰D時間就唔係度啦
百貨應百客
依個世界一定有人中意
一定有人anti
正負皮唔洗太上心

G Bra新金句
百貨應百客
依個世界一定有人中意
一定有人anti
正負皮唔洗太上心

G Bra新金句

頭兩句佢成日講 口頭禪嚟

今日係一期audition 兩周年

仙氣
http://www.bilibili.com/video/av12550780/?from=search&seid=4332245914222556448

終於有總選 NGT MB speech 熟肉

利申: 50音人士,要睇熟肉

睇到喊
http://www.bilibili.com/video/av12550780/?from=search&seid=4332245914222556448

終於有總選 NGT MB speech 熟肉

利申: 50音人士,要睇熟肉

睇到喊

me too
特別係萌香由佳

BTW 冇左 Rika 既.....

G Bra 五十音人士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞