NGT48討論區第五回:請支持奈良未遥

1001 回覆
10 Like 12 Dislike
乜原來48已經出到49單 真係無留意好耐了

本家真飯流失中

優子走左之後就出左本家坑
其實,連登如果唔係分咁多團開post,好似高登咁一post過,我諗3日就可以爆一次post

本家真飯流失中

姊妹團正過本店好多 <<--- 個人口味

見到本店班16期......不了

本家而家淨係推mayu,真子同優佳里

留意嘅都重有 真係推嘅48都走晒咁濟 邊有心機理

本家真飯流失中

咁有無推T8?

本家真飯流失中

咁有無推T8?

無 極其量叫有睇過下麟麟同有以
其實,連登如果唔係分咁多團開post,好似高登咁一post過,我諗3日就可以爆一次post

有好有唔好
有好多青唔係個個團睇

NGT po 我可以吹奏由佳,如果在48po晨早比人屌到開花

2ch有時直頭埋MB添

BTW 見到連登娛樂台一半都係肥秋團po

所以,我成日都想屌鳩班韓狗,叫佢地返音樂台,不家河水不犯井水,都唔知死過嚟娛樂台做乜春

有好有唔好
有好多青唔係個個團睇

NGT po 我可以吹奏由佳,如果在48po晨早比人屌到開花

2ch有時直頭埋MB添

唔可以同2ch比, 日本幾多飯, 特別係痴線飯 佢地
對每樣嘢都可以睇到好細膩好深入 (其實啫係過份解讀)
好少事都可以出論文講一大論, 咁分都無可厚非

有好有唔好
有好多青唔係個個團睇

2ch有時直頭埋MB添

所以,我成日都想屌鳩班韓狗,叫佢地返音樂台,不家河水不犯井水,都唔知死過嚟娛樂台做乜春

因為音樂台又叫佢哋死過嚟
咁佢哋又真係唔可以叫得上係音樂嘅 根本個個睇女
咁佢哋又真係唔可以叫得上係音樂嘅 根本個個睇女

但係,音樂台九成韓狗post喎
大家有共識默認一邊娛樂台一邊音樂台咪算, 唔好搞咁多嘢

利申: 兩邊都有睇

岩呀

岩呀

乳細巴係型棍泡菜仔
又過嚟恥笑我地毒撚
http://www.bilibili.com/video/av12626849/?from=search&seid=10950689460208445844

NGT 唱 SKE歌

美南走光

又話自己唔會意淫idoi

岩呀

乳細巴係型棍泡菜仔

傳說話型棍子係飯乃, 事實上似飯米多
49單 音源 http://pan.baidu.com/s/1pLSFomv

感謝分享

而家得一隻歌仔,好似係上Ann 啲人抽出嚟嘅音訊

首歌叫 好きなんだ

聽左,一個貫akb style 口水歌

通常聽耐左就會被洗腦

就好似青春時話咁,洗左一排腦
但無啦啦出豆腐remix 二度洗腦

老實第一次聽我都覺得青春時計麻麻

第一次聽青春時計俾開頭嗰段rap嚇親

岩呀

乳細巴係型棍泡菜仔

又屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞