NGT48討論區第五回:請支持奈良未遥

1001 回覆
10 Like 12 Dislike
慘得過玩心戰嘅十個有九個都紅到, 成件事好現實

本家心戰王紅咩?

我唔覺

但係永遠上唔到最高個位

咁總好過一直上唔到位
咁nmb心戰王係咪迷路?

hkt係邊個?

本家心戰王紅咩?

我唔覺

心戰都分識玩同唔識玩, 唔識玩咪第十個

本家心戰王紅咩?

我唔覺

今次總選紅白仆哂街
還我大肥田同涼花牙

還我未姬
不過自己夜蒲冇得怪人
要怪就怪文春

麻友接班人咁就無咗,佢初出道同麻友勁似
咁nmb心戰王係咪迷路?

hkt係邊個?

同#1企WC嗰個囉 由短頭髮開始講到而家
請將古詩後面3個字改做啪啪啪

獨在異鄉為異容,山口真帆啪啪啪
還我大肥田同涼花牙

還我未姬
不過自己夜蒲冇得怪人
要怪就怪文春

點知仲早過麻友畢

佢唔夜蒲都收皮啦 食得太多又玩綜藝

你改左8個字
還我大肥田同涼花牙

還我未姬
不過自己夜蒲冇得怪人
要怪就怪文春

點知仲早過麻友畢

唔係喎,綜藝有效果喎,飛鞋掉鳩yuki真係笑撚死禾

你改左8個字

攪gag啫
還我大肥田同涼花牙

還我未姬
不過自己夜蒲冇得怪人
要怪就怪文春

點知仲早過麻友畢

我意思係玩綜藝多數無好下場 指原係少數

還我未姬
不過自己夜蒲冇得怪人
要怪就怪文春

點知仲早過麻友畢

我意思係玩綜藝多數無好下場 指原係少數

Yes 48G綜藝組全部冇好下場
俄妹好少少但今年都唔入圍

唔識玩啫 最重要嘅口材都無 一味リアクション
我覺得48嘅綜藝好刻意醜化自己 嘩眾取寵嘅感覺 我都係鍾意睇後藤個類
又爆post

下post topic

本家大米心戰王連成一線

有無人有異議
我覺得48嘅綜藝好刻意醜化自己 嘩眾取寵嘅感覺 我都係鍾意睇後藤個類

根本嗰類先算綜藝 不嬲口才同急才先係皇道
我睇咁多日綜リアクション技幾廿套都唔知有無一次
除左ドッキリ同コメント之外毫無用處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞