NGT48討論區第五回:請支持奈良未遥

1001 回覆
10 Like 12 Dislike
諗返與唔知乜鳩個位清應該有追開po 我哋淨係講咗兩三句關於佢 之後圖海咗成頁 咁佢都見到我哋講佢

怪我口賤得罪人多
d推又騎呢

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑呢個又憎嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦

我哋呢啲毒撚就係啫
頭髮都濕晒,每次表演都120%落力

真飯:落力
現實:條友大汗啫

偽飯留名
Btw其實頭po溫馨提示嗰句可以係咩都得

E.g. 溫馨提示:「睇idol只係生活嘅一部份唔係全部!」

Sor 珠巴又抽你
Btw其實頭po溫馨提示嗰句可以係咩都得

E.g. 溫馨提示:「睇idol只係生活嘅一部份唔係全部!」

Sor 珠巴又抽你

如果有下個post嘅話,我去改吓佢啦咁

山田女子力

有少少似朝長美

笑止

只有NGT才能令你想揀推都難
NGT正到癲!
NGT48
NGT48

墨清,早晨

收到風你係隔離post出咗櫃喎
NGT48

墨清,早晨

我無!我係直的...大家唔好誤會...我係被稱為乃po韓仔的...
NGT48

墨清,早晨

我無!我係直的...大家唔好誤會...我係被稱為乃po韓仔的...

乃Po出名多靚仔

利申: 唔包括我
NGT48

墨清,早晨

咁就好啦!!

唔想呢度烏煙瘴氣
NGT48

墨清,早晨

乃Po出名多靚仔

睇珠巴就知啦,型棍子
NGT48

墨清,早晨

乃Po出名多靚仔

大隻佬
NGT48

墨清,早晨

乃Po出名多靚仔

睇珠巴就知啦,型棍子

你自己係咪都係乃po人?無印象sor
NGT48

墨清,早晨

乃Po出名多靚仔

睇珠巴就知啦,型棍子

你自己係咪都係乃po人?無印象sor

唔係呀,痴線佬多,唔太敢入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞