岩岩先知老豆買左張儲蓄保險

194 回覆
4 Like 126 Dislike
你都幾撚威
睇你講嘢語氣一定係業內高層
我睇返我自己張單係真係有9x%
你share完張圖之後自己有冇笑
人地同你講成個gl16 impact
自己拎一隻product fulfillment ratio黎論證

嗯,你說得對
以你論證手法
AIA呢隻係咪證明GL16完全冇用

我又是但去禁下aia, 都有8x%啦
會唔會係上面講到非保證=0%
我個睇法係因為gl16, 實現比率一定唔會太低囉,你整啲plan 得30% 40%,放晒上網,除左水魚,邊個會買

你覺得0用處我都冇野講啦
嗱,非保證=0唔係我講
我係反駁你話「GL16之後啲單要派95%」啫
之後我同返你講gl16冇呢個requirement啫
你呢個point我agree

事實上自從有gn16開始,各大保險公司plan 預期回報都調低左,新plan公佈嘅履行比率都9x% 100%, 你同唔同意呢個睇法先

你一開始唔係咁講架喎
駛唔駛quote俾你睇你一開始up乜9
我冇話規定要派幾多,我講gl16有用因為實現率要放晒上網,太低你間野啲plan一定等收皮,因為資訊會越黎越流通,唔係靠呃就開到單
非保證以而家嘅條例打底都會做到九成半
邊條條例,要講條例就唔該你quote埋出黎,唔識咪9up
gn16

咁樣quote會唔會清楚啲
我唔係業內人士唔係專業,我只係幫小朋友買左張單做功課睇到啲plan近幾年實現率都有9x%姐
永遠同你講有幾多幾多里息其實全部都係非保證
唔係專業就咪撚串柒柒串返啲專業專頭啦
你可以捐返入老母閪
你專業問候人地老母?你現實係咪冇乜朋友
要網上發洩
幾時開始供架
見你咁鍾意老母
咪下下都問候下囉

我回你上面嘅人都唔會提老母
有個fd都供左十六七年儲蓄保 話佢朋友叫佢買

最近手頭緊都想拎番出黎算

每年仲要比幾千 唔知洗唔洗蝕添
十六七年, 有冇增長到
好朋友要好好利用
咁你又講乜撚條例
唔識就唔好學人搬條例,搬得就唔該你講埋邊條邊節
鳩up完畀人屌老母又要話人做乜提老母
咪講左gl16 規定要放實現比率上網畀人睇,邊間高,邊間低大家都可以參考

咁難明咩
幫佢睇過就有少少 果d濕鳩豆潤咁少嘅紅利

但係拎出黎果下洗唔洗又收番咩手續費就唔知了

本身佢應該冇諗過要拎出黎 而家冇計啦

都係要問下個保險婆

自己果份就屋企人由細供到大 唔知咩保 而家唔洗供
同埋一份人壽 危疾
非保證以而家嘅條例打底都會做到九成半
邊條條例,要講條例就唔該你quote埋出黎,唔識咪9up
gn16

你之前點講話
嗰句9成半唔係我講架
唔識扮識再串返人轉頭
呢啲撚樣係預左俾人屌老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞