<絲打入> 有無25歲以上單身既同類?

426 回覆
16 Like 9 Dislike
岩岩受完重傷
唔知幾時先好返可以接受下一段感情
感覺已經時日無多喇
青春不復反

絲打??
大家都遍體鱗傷 (hug)

Yep

我放低左...真架

已add
終於見返呢個圍爐post

一直都想搵到個同自己有共同興趣既男友
曾經遇到過 但又因為某啲原因一齊唔到
我都知自己唔係咩新鮮蘿蔔皮
所以都慢慢死心了 嘗試下自己一個人享受生活

Agree
感情生活上面一塌糊塗
冇成功過
好痛苦好傷
有啲自我放棄喇
由得自己一個心算
廿五巴打亂入,唔知女人係點諗,但我覺得身邊廿五左右既女人心理都幾畸形
有拖拍既就會唔多唔少強調自己有拖拍有人要,仲要好多好似攬住個救生圈咁,好唔願意再投資落自己度,成個世界好似淨番趕住結婚生仔兩件事,鐘唔鐘意,條仔正唔正常都好,都用盡力保住身邊有一件先,有咩事都唔敢分手
佢哋望身邊同齡或者身邊大些少既女人又會催催共叫人結婚,話人地男人唔負責能力弱
無拖拍果d仲恐怖,IG一大堆發姣相,張張都要有自己個樣,但d相又無質素又無內容,狂刷存在感(都常仲要係唔靚果堆),好噁心,有好幾個明明幾fd我都忍唔住unfollow
我真心覺得咁樣好核突,好憎呢幾種女人

你見到個啲只係少數啫
身邊有幾個25up女仔朋友成日義工, 做手作無呃like無開ig
同感 我都係絲
廿五巴打亂入,唔知女人係點諗,但我覺得身邊廿五左右既女人心理都幾畸形
有拖拍既就會唔多唔少強調自己有拖拍有人要,仲要好多好似攬住個救生圈咁,好唔願意再投資落自己度,成個世界好似淨番趕住結婚生仔兩件事,鐘唔鐘意,條仔正唔正常都好,都用盡力保住身邊有一件先,有咩事都唔敢分手
佢哋望身邊同齡或者身邊大些少既女人又會催催共叫人結婚,話人地男人唔負責能力弱
無拖拍果d仲恐怖,IG一大堆發姣相,張張都要有自己個樣,但d相又無質素又無內容,狂刷存在感(都常仲要係唔靚果堆),好噁心,有好幾個明明幾fd我都忍唔住unfollow

你見到個啲只係少數啫
身邊有幾個25up女仔朋友成日義工, 做手作無呃like無開ig

做義工先係少數
女仔打卡呃like先係主流

冇朋友
自己都覺得自己乞人憎同嘔心
其實我應該有心理病
抵我孤獨一世

絲打係咪成長環境不快樂??

可以咁講
細個因爲肥俾同學排擠
冇朋友
對人0信任
我到而家都解唔開呢個心結
即使而家唔再肥都好
我永遠都好驚好驚人話我
直頭病態
亦都試過自己肥,唔敢去馬
自己頹左N年
後來遇到傷得我最深果個人
因為太愛佢
所以傷得好深
打到呢度又喊左

自信呢家野 要自己搵
絲打 想喊就喊 喊完又要重新出發

差唔多一年喇,都放唔低
我以為自己好D,但早排又觸景傷情

放唔低好正常, 但要俾個期限自己
頹到限期就要起身
唔可以再由自己沉

我都想... 同佢一齊後期我抑鬱症狀嚴重左.. 差D一了百了
分開左之後一路都唔好..
早兩個月以為好番.. 點知又黎過
我之前都有去識下男仔
但發現所有男人都係仆街

時間係可以治療傷痛,慢慢黎。但你千祈唔好逼自己。

我都俾人呃過, 好傷
醒返之後覺得人好可怕唔再信人
反而係失戀期間先知屋企人最好

冇朋友
自己都覺得自己乞人憎同嘔心
其實我應該有心理病
抵我孤獨一世

絲打係咪成長環境不快樂??

可以咁講
細個因爲肥俾同學排擠
冇朋友
對人0信任
我到而家都解唔開呢個心結
即使而家唔再肥都好
我永遠都好驚好驚人話我
直頭病態
亦都試過自己肥,唔敢去馬
自己頹左N年
後來遇到傷得我最深果個人
因為太愛佢
所以傷得好深
打到呢度又喊左

自信呢家野 要自己搵
絲打 想喊就喊 喊完又要重新出發

差唔多一年喇,都放唔低
我以為自己好D,但早排又觸景傷情

放唔低好正常, 但要俾個期限自己
頹到限期就要起身
唔可以再由自己沉

我都想... 同佢一齊後期我抑鬱症狀嚴重左.. 差D一了百了
分開左之後一路都唔好..
早兩個月以為好番.. 點知又黎過
我之前都有去識下男仔
但發現所有男人都係仆街

絲打(hug)

你見到個啲只係少數啫

做義工先係少數

老實講,做義工係識唔到異性

佢地真心做義工咋
無企圖
係香港只要你唔係樣衰都唔驚冇仔要
主動d啦

你見到個啲只係少數啫

做義工先係少數

老實講,做義工係識唔到異性

如果為左識異性
join運動group好過la

做義工 為識異性
個感覺有d痛苦咁
係香港只要你唔係樣衰都唔驚冇仔要
主動d啦

我樣衰
看破紅塵
真心
只要唔係太樣衰/性格好差
女仔主動少少要有拖拍唔難
假日會唔會自己一個出街

always

除左行街買野 仲會做D乜
我都要開始習慣下
其實要拍拖唔難,難就難在要搵一個你鍾意對方,同時對方又鍾意你嘅人。
其實要拍拖唔難,難就難在要搵一個你鍾意對方,同時對方又鍾意你嘅人。

完全認同
下個月就踏入25 仲係A0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞