<絲打入> 有無25歲以上單身既同類?

426 回覆
16 Like 9 Dislike

我會化靚妝一個人出街
星期日一個出左去旺角

聽到都覺得SAD

一個人都幾好, 做乜都得
尤其旅行

成日一個人行街 一個人睇戲
下個月又拎咗假一個人旅行

絲打去邊
一個人通常會住咩?

都係台灣
暫時未敢自己去其他地方
我住開一個人一間房但沖涼係共用嗰種

近10年咩都無發生?

我同你個情況好似呀,今年27歲啦,份人又慢熱又內外 同學係女校,大學身邊都係女仔Fd, 依家出到來做野,成個dep 唔係叔叔就係姨姨

成日一個人行街 一個人睇戲
下個月又拎咗假一個人旅行

絲打去邊
一個人通常會住咩?

都係台灣
暫時未敢自己去其他地方
我住開一個人一間房但沖涼係共用嗰種

我去過覺得適合一個女仔去玩既地方其實都係東京台灣上海
交通方便、容易搵住宿(青旅果D)、治安比較好、景點都啱一個人去睇
等我有機會再發掘下新地方
(其實我覺得新加坡應該都幾好,未有機會去)

近10年咩都無發生?

我同你個情況好似呀,今年27歲啦,份人又慢熱又內外 同學係女校,大學身邊都係女仔Fd, 依家出到來做野,成個dep 唔係叔叔就係姨姨

唯有努力認識多啲人。。雖然好難。。

大把女見親男人都以為想溝佢,嫁唔出正常

同你講下野就當人狗公
點敢埋你身呀

近10年咩都無發生?

不訪識下其他人 連登都好多好巴打
公司同左個唔知乜會搞左2場speed dating
第一場就男女都可以報名
第二場就只限男同事報名 講到話已經安排十數名單身女士去玩

有無人成功有下文

無了解 我地dept冇人去
講就講到好吸引
仲有冇巴打喺度,有嘅話我介紹個比溝女仲好玩嘅活動比你地,就係一齊去戒丁,唔好再諗住喺度溝女,戒完丁成個人會靚仔曬,到時先再出去識女,或者比女識都有機會,做一個真男人,連慾望都控制唔到嘅人點去識女仔
仲有冇巴打喺度,有嘅話我介紹個比溝女仲好玩嘅活動比你地,就係一齊去戒丁,唔好再諗住喺度溝女,戒完丁成個人會靚仔曬,到時先再出去識女,或者比女識都有機會,做一個真男人,連慾望都控制唔到嘅人點去識女仔

冇丁好耐

冇丁好耐

幾耐

冇丁好耐

幾耐

半年

冇丁好耐

幾耐

半年

咁好,有冇入group?

冇丁好耐

幾耐

半年

冇 做咩咁問

冇丁好耐

幾耐

半年

冇 做咩咁問

別離兄有開whatsapp gp,戒丁嘅,以為你都有入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞