連仔請進,你個連登有問題賺少咗好多廣告錢喇

491 回覆
180 Like 21 Dislike
連狗唔搞咁多嘢的(賺錢嘅嘢多多都搞),有爭議嘅就改版規同彈性處理
係啊係啊,喺你定義下連登唔會再有打手唔會再有未經授權嘅商業宣傳唔會再有問題,因為都俾你改版規同用彈性彈走晒

建議你加多啲廣告,搵多啲商業宣傳,搵多啲錢
跪求幫pin 連仔個#166
咁成人台又成班打手?
你唔鐘意可以quit 連登

要逼全世界就你?連衞兵零舍惡

要逼全世界就你,唔啱聽就唔可以講就要人quit?好似係你惡晒咋喎
想知再井
一個科林管理員講得出「個個講嘢都要理,咪好唔得閒」

有做野👍
幾十個煩膠日日出埋啲廢Post
搞到啲有用Post都睇唔到。
寫咗出嚟你有冇執行先得㗎

手機台果隻咁都唔封,我估你哋應該有個whitelist,有啲會員/牌子/機構係唔會封,就好似硬件台同電訊台講講下先知係可以商業宣傳
喂大佬 你咪撚咁懶 淨係review我上面提嗰啲user啦
依加係個個台都好撚多人洗版咁滯呀

一直以來LiHKG討論區都禁止洗版行為

見到呢句嗰陣重以為你幾撚把砲
點知原來淨係「在大量主題中重複發表留言或作出影響他人之洗版行為」先計數
我真係想鑿開你個天靈蓋 睇下係咪少咗個腦囉 連狗

再重申多次 喺任何分台無合理辯解
大量發表無意義或垃圾資訊主題 都係洗版呀
使唔使做埋你嗰份 連狗

OK 就算你覺得嗰啲同施丹覓腸賤畜同期嘅會員喺度鳩貼垃圾資訊洗版係冇問題
施腸賤畜隻垃圾P牌分身呢?
乜連登原來可以俾人開分身嘅咩?

我們在此強調,本討論區禁止使用分身帳號及所有網絡打手行為

你講得出呢句嘢 咁唔該你快撚啲做嘢
bam撚咗施丹覓腸XXX #16659隻垃圾P牌分身
鳳凰城大腸 #567995 唔該

btw 其實你都有處理過「在任意分台大量發表主題」嘅會員㗎喎
嗰條撚屌就叫 LIKLN #25558
唔知你重記唔撚記得呢? 下面俾埋條起底link你啦
知你隻閪手成日都1212㗎啦
https://lihkg.com/profile/25558

好啦 輪到Block list quota上限
你就口口聲聲賴落server 運算度
你係咪唔撚記得
你個討論區其實都係師承舊登㗎?

屌你 當初個廢登得嗰2000個 quota
點知你另起爐灶嗰陣又係得2000個quota
咁咪即係你冇撚研究過囉 

好心你就嗱嗱聲研究下你個濕鳩server啦
再唔係你就勤力啲 bam多啲人

同埋你個連登搞成咁 咁撚多垃圾會員
噚日同你講嗰隻解密賤畜重喺度戇鳩鳩生勾勾
重想水鳩我買你個LiHKG+?
你係咪傻撚咗 連狗?

勞氣嘅嘢都唔想再多講啦
總之你自己執生啦下 連仔
Have a day 啦你
屌你
連狗真係好撚臭寸
拍得住林奠
上個forum 咁勞氣好心你走啦
毒兔蛇真係好勇武

搞完中共搞連囝

雞蛋與高牆 佢只會做蛋
又唔好笑又冇學術成份又負面又周圍砌人生豬肉
抗爭上腦乜都要挑剔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞