連仔請進,你個連登有問題賺少咗好多廣告錢喇

491 回覆
180 Like 21 Dislike
屌你老母!
唔撚識正正經經整商業ac同廣告宣傳功能嘅,賺錢嘅功能喎仲唔整?

講咗咁耐禁打手/分身帳嘅、禁未經授權嘅商業宣傳,實際一堆人用打手/分身做商業宣傳

管理團隊已收到大量投訴,在此提醒會員請勿作出任何未經授權之商業宣傳活動(包括但不限於直接或間接張貼獲得利益之連結、推薦碼或聯絡方式用作宣傳活動)。

所有違規之會員會被禁言,重覆違規將被永久封鎖。

管理團隊亦在此再次提醒會員切勿貼上含有個人追蹤代碼之連結,以免洩露個人資料。

睇到冇俾人bam嘅廣告/打手先知原來係 官方授權嘅商業宣傳,條版規要倒轉嚟睇咁撚on9都有嘅邊個諗㗎

唔bam廣告/打手又唔改進,垃圾
商業宣傳你都唔bam,講經咩
你禁分身/打手同禁商業宣傳係兩條版規嚟,是但犯一條都要bam啦on9
油耳咪一個好例子囉,手機台都有隻屌米打手,你又係扮睇唔到
舉報功能有用就唔會開post啦on9,唔想俾人講要做嘢先得㗎
九展就識bam
違規又無俾人bam嘅咪就係囉
你敢唔敢講連登無商業宣傳post啊
未經授權違規會bam,違規又無bam嘅又唔係官方授權,咁你講下呢啲歸邊類
咁即係授權咗佢哋咁做?
手機台果隻呢
即係話油耳唔係商業宣傳,直頭係連登業務之一
電訊台有撚準則咩,入面全部搵食嘅垃圾台
敢唔敢講官方授權(任何形式)嘅商業宣傳都無啊
剩係識玩字眼,明明就禁商業宣傳,但又唔敢講無商業宣傳post
你見到邊個post係打手/宣傳,你咪貼過嚟大家研究下囉
你專登為佢開post個台重新定準則咁做法有咩分別,你話有官方合作喺佢度賣聖誕卡啤牌所以優待佢仲好啦,夾硬兜好肉酸
連燈主義 #392766
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞